888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Tietosuoja

Yksityisyytesi on erittäin tärkeää iBus Media Ltd:lle (jota kutsutaan nimellä "PokerNews" " me " tai " meille "), www.pokernews.com:n sivuston omistaja, sekä sen paikallisten sivustojen omistaja, jotka on listattu https://www.pokernews.com/international/ (ryhmänä “sivustolla”). Olemme sitoutuneet säilyttämään meille ilmoittamiesi henkilökohtaisten tietojen luottamuksellisuuden, jotta voit nauttia sivuston käytöstä turvaamalla sen ja käyttämällä sopivaa ohjelmistoa ja laitteistoa, tekniikoita, menetelmiä ja toimintatapoja kuin teollisuudessa on tavainomaista.

  1. Suostumus tietosuojaan

    BKäyttämällä sivustoa hyväksyt tietosuojakäytännön ehdot. Pidätämme oikeuden muukauttaa tätä tietosuojakäytäntöä ja tehdä siihen muutoksia, ja voit nähdä milloin tietosuojakäytäntöä on viimeksi muutettu tarkistamalla "Viimeksi päivitetty" kohdan sivuston alareunassa. Jos tietosuojakäytännössä mainitut toimintatavat muuttuvat olennaisesti, ilmoitamme siitä sinulle julkaisemalla päivitetyn version sivustollamme, sähköpostitse tai valitsemallamme muulla tavalla, jotta voimme noudattaa lain vaatimuksia. Voimme tehdä muutoksia aiemmin keräämiimme tietoihin, lain sallimissa rajoissa. Jos et hyväksy noudattamaan uusia tai muunneltuja Tietoturvan ehtoja, sitoudut ilmoittamaan siitä välittömästi meille, jotta voimme poistaa henkilökohtaiset tietosi. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt tämän tietosuojakäytännön ja ​​siihen tehdyt mahdolliset muutokset. Käyttöehtomme ovat etusijalla, jos ristiriitaisuuksia esiintyy tietoturvallisuus ehtojen kanssa. Ellei muutoin ole määritelty, kaikilla ehdoilla on se tarkoitus mikä niille on osoitettu käyttöehdoissa. Otathan huomioon lisäksi tämän tietosuojakäytännön kohdan 4, jossa kerrotaan selkeämmin sovellettavista ehdoista yhteydessä bonusohjelmiimme ja tarjouksiin. Jos tämän tietosuojakäytännön ja kohdan 4 ehtojen välillä on ristiriitaisuuksia, kohdan 4 ehdot ovat etusijalla.

    Tämän yksityisyyssuojakäytäntö on auttaa sinua ymmärtämään, miten keräämme, tallennamme, käyttämme ja suojaamme henkilökohtaiset tietosi ja samalla voit ymmärtää oikeutesi asiakkaana suhteessa näihin tietoihin.

  2. Mitä henkilötietoja keräämme ja mihin tarkoituksiin

    Osana sivuston tilin avaamisprosessia ja jotta saisimme mahdollisuuden tarjota sinulle palveluitamme, pyydämme sinua ilmoittamaan käyttäjänimesi, sähköpostiosoiteesi ja salasanasi. Joissakin tapauksissa saatamme myös pyytää sinua antamaan tiettyjä henkilökohtaisia ​​tietojasi, kuten nimesi, syntymäaikasi, asuinmaasi, ja Twitter- ja Facebook-käyttäjänimesi.

    Me, konsernimme jäsenet, meidän tytäryhtiöimme ja puolestamme palveluja tarjoavat kolmannet osapuolet, käyttävät henkilökohtaisia tietojasi eri tarkoituksiin, kuten:

    • tarjotakseen tietoa ja/tai palveluja sinulle;
    • tunnistautumis- ja vahvistusprosesseihin;
    • tilastollisiin analyyseihin ja tutkimuksiin;
    • tutkimuksiin ja kehittämiseen;
    • markkinointiin, markkinointitutkimuksiin ja asiakkaiden profilointiin;
    • data-analyyseihin; ja
    • lisenssi ja säännöstely vaatimuksien noudattamiseen.

    Saatamme luovuttaa henkilökohtaisia tietojasi:

    1. jos laki tai viranomaiset vaativat sitä;
    2. jos uskomme hyvässä uskossa, että se on välttämätöntä:
      1. noudattaaksemme lakeja ja meitä koskevia lakiprosesseja;
      2. suojellaksemme ja puollustaaksemme oikeuksiamme tai omaisuuttamme;
      3. viranomaisille tai muille lisensoiduille päättäville tahoille;
      4. kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat palvelujaan meille tai meidän puolestamme;
      5. kolmansille osapuolille, jotka ostavat meidät tai liiketoimintamme tai osan liiketoiminnastamme;
    3. suostumuksestasi;
    4. selvitäksemme katastrofista; tai
    5. kuten määritelty alla olevassa kohdassa 6.

    Henkilökohtaisia ​​tietojasi voidaan käsitellä meillä, muilla konsernin jäsenillä, tytäryhtiössä, agenteillamme ja palveluja meille tarjoavissa kolmansien osapuolien yhtiössä, millä tahansa lainkäyttöalueella, ja käytämme kaikkia kohtuullisia kaupallisia pyrkimyksiä noudattaaksemme toimintaamme sovellettavia tietosuojalakeja.

    Tulemme käyttämään mimeäsi julkaistavissa materiaaleissa vain suostumuksestasi.

    On erittäin tärkeää, että ilmoitat tililläsi oikeat henkilötietosi, sillä niitä voidaan käyttää edellä mainittuihin tarkoituksiin. Olet tarvittaessa velvollinen kertomaanmeille mahdollisista muutoksista henkilötietoihisi.

  3. Ei henkilötunnistettavien tietojen kerääminen

    Saatamme käyttää "evästeitä" tai niiden yhteydessä sivustollemme säilyttääksemme tietoja sinusta. Eväste on hyvin pieni tekstitiedosto, joka sisältää usein nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Käytämme sekä "istuntoevästeitä" että "pysyviä" evästeitä. Pysyvä eväste jää kiintolevylle, kun suljet selaimen. Pysyviä evästeet voidaan käyttää selaimessa seuraavilla kerroilla, kun vierailet sivustolla. Pysyvät evästeet voidaan poistaa noudattamalla selaimen ohjeita. Istuntoeväste on väliaikainen ja se katoaa kun selain suljetaan. Kun vierailet sivustollamme, tietokoneemme saattaa pyytää tietokoneeltasi lupaa käyttää istuntoevästeitä tai pysyvää evästettä. Sivustomme sitten lähettää evästeen selaimellesi, jos selaimen asetukset sallivat sen, tosin (yksityisyyden suojaamiseksi) selaimesi sallii vain sivustomme käyttävän evästeitä, jotka se on jo lähettänyt sinulle ja ei niitä evästeitä jotka ovat muilta sivustoilta. Monet selaimet voidaan säätää ilmoittamaan, kun eväste on lähetetty sinulle ja tarjota sinulle mahdollisuuden kieltää evästeen vastaanottaminen. Kuitenkin evästeestä kieltäytyminen voi joissakin tapauksissa estää sinua käyttämästä, haitata sivstomme toimintaa tai näyttöä ja rajata sivustomme tiettyjä ominaisuuksia.

    Palvelilemme keräävät automaattisesti tietoja IP-osoitteesta, kun käytät sivustoamme. Kun siirryt eri sivuille sivustollamme, palvelimemme saattavat tallentaa IP-osoitteesi ja joskus verkkotunnuksesi. Palvelimemme voi myös tallentaa sivun, jonka kautta saavuit meille (esim. toisen sivuston tai hakukoneen); sivustot joilla käyt sivustollamme; sivuston jolla vierailet sivustomme jälkeen; muita tietoja joita kirjoitat selaimeen, tietokoneeseen, asemalle, linkitettyihin ohjelmistoihin ja asetuksiin; sivustolla käyttämäsi hakutermit tai verkkosivujenlähetteen; ja muita netin käyttöä koskevia tietoa web-palvelilellemme-. IP-osoitetta voidaan myös käyttää maltillisiin tarkoituksiin, jotta useiden käyttäjätilien avaamista voidaan rajoittaa ja jotta roskapostia voitaisiin ennaltaehkäistä.

    Kun käytät sivustoamme, saatamme käyttää selkeitä jälkiä (tunnetaan myös verkkojäljitteinä), joita käytetään verkkokäyttätymisen kaavojen jäljittämiseen anonyymisti. Lisäksi saatamme käyttää selkeitä jälkiä HTML-pohjaisissa sähköposteissa, joita lähetämme käyttäjillemme jäljittääksemme kuinka moni on avannut viestin. Tietoja käytetään tarkempaan tilastointiin, jonka avulla parannamme markkinointimme tehokkuutta ja teemme sivustostamme paremman käyttäjillemme.

  4. Kolmansien osapuolten mainosevästeet

    Suurin osa sivustolla näkyvistä mainoksista on kolmansien osapuolien luomia.

    Osa näistä kolmansista osapuolista luo omia evästeitä (tai verkkojäljitteitä) seuratakseen kuinka moni on nähnyt tietyn mainoksen (tai käyttää kolmannen osapuolen palveluja tämän tekemiseen), ja seuratakseen kuinka moni on nähnyt sen useammin kuin kerran. Näitä evästeitä ei voi käyttää yksilön tunnistamiseen ja ainoa tieto, joka niistä saadaan on, että käyttäjä on vieraillut PokerNews.com sivuilla; niitä voidaan ainoastaan käyttää ​​tilastollisiin tarkoituksiin, esimerkiksi tarjoamalla sinulle juuri sinua kiinnostavia mainoksi. Osa kolmannen osapuolen evästeistä poimituista tiedoista lasketaan yhteen muiden nimettömien tietoja tilastollisiin tarkoituksiin. Kolmannen osapuolen yrityksille, jotka tuottavat näitä evästeitä on omat, erittäin tiukat, tietosuojakäytännöt mutta meillä ei ole pääsyä näihin evästeisiin, muuta kuin antaa niitä tiedoksi, meillä ei ole roolia näissä evästeissä ollenkaan (vaikka voimme käyttää näistä kolmansien osapuolten evästeistä saatua tilastotietoa ja jotka he ovat meille toimittaneet, parantaaksemme mainoksien kohdentamista verkkosivujemme käyttäjille).

    Jos haluat poistaa mainostajien ja palveluntarjoajien luomat kohdennetut "kolmannen osapuolen" evästeet, voit poistaa ne menemällä kolmannen osapuolen verkkosivuilla ja saamalle ne tuottamaan yhden kerran "ei kiitos" evästeen, joka tulee lopettamaan kaikki muut koneellesi kirjatetut evästeet. Tässä linkit kahdelle sivustolle, joissa voit kieltäytyä vastaanottamasta näitä evästeitä: (i) Invite Media sivusto (http://assets.invitemedia.com/opt-out.html), ja (ii) Network Advertising Initiative (http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp).

    Voit myös vierailla näitä mainosyhtiöitä edustavan tahon sivuilla saadaksesi lisätietoa kuinka voit kieltäytyä näistä evästeistä: http://youronlinechoices.com/.

  5. Erikoistarjouksien yksityisyys

    PokerNews voi aika ajoin järjestää erityisiä bonusohjelmia ja muita tarjouksia (yhdessä, "kampanjoita"), joiden yhteydessä tiettyjä täydentäviä henkilötietoja voidaan kerätä käyttäjiltä. Erityisesti, henkilökohtaiset tiedot joita sinulta saatetaan kerätä kampanjaamme liittyen, sisältävät käyttäjänimesi, sukunimesi, huoneen nimimerkkisi (esim. nimimerkki jonka pelaaja antaa itselleen tarjouksen yhteydessä), sähköpostiosoitteesi ja asuinmaasi. Lisäksi tietyissä kampanjoissa ja muissa tietyissä tapauksissa, joissa edellytetään lisätarkastuksia, käyttäjältä saatetaan pyytää antamaan puhelinnumero ja kasvokuva yhdessä käyttäjän henkilötodistuksen kanssa.

    PokerNews voi paljastaa edellä mainittuja henkilökohtaisia ​​tietoja kolmansille osapuolille, joiden kanssa PokerNews on yhteistyössä kampanjassa.

  6. Luottamuksellisuus

    PokerNews sitoutuu noudattamaan asianmukaisia ​​toimia suojellakseen henkilöllisuuden, asetuksien ja muiden sivuston käyttäjiltä keräämiensä tietojen luottamuksellisuutta muilta kuin tässä tietosuojakäytännössä mainituilta tahoilta ja se ei tietoisesti salli pääsyä näihin tietoihin kenellekään PokerNewsin ulkopuoliselle taholle.

    Sinun tulisi myös tehdä osuutesi tietojen suojaamisessa. Kirjautumistietosi ovat luottamuksellisia ja olet velvollinen säilyttämään kirjautumistietosi salaisina ja luottamuksellisina aina ja ryhdyt tarvittaviin toimiin suojellaksesi niiden salassapitoa ja luottamuksellisuutta.

    Otathan kuitenkin huomioon, että Internet-yhteyksien ja kehittyvien teknologian, laittoman pääsyn ja käytön, ohjelmistovirheen ja muiden tekijöiden vuoksi, käyttäjien tiedot saattavat vaarantua milloin tahansa. Mikään Internetin välityksellä tehty siirto tai sähköisen tallentamisen tapa ei ole 100% turvallinen.

  7. Luottamuksellisuuden rajat

    Oikeudellisin-, säännöstellyn-ja turvallisuus-ympäristön luonteen vuoksi, jossa PokerNews toimii, saattaa sivusto vaatia sinua tietyissä olosuhteissa luovuttamaan tunnistetietoja käyttäjistämme ja meillä ei ole välttämättä lupaa kertoa sinulle, että olemme tehneet niin. PokerNews käyttää kohtuullisia keinoja rajoittaakseen tällaisia tiedonantoja, joissa PokerNews uskoo vilpittömästi, että sen on tarpeen tehdä niin vastauksena haasteeseen, pidätysmääräyksen tai muuhun lailliseen prosessiin tai laillisissa toimissa henkilöitä tai muita tahoja vastaan säilyttääkseen ja/tai valvoakseen PokerNewsin oikeuksia. Lisäksi voimme, ja sinä valtuuttat meidät, paljastamaan käyttäjän tunnistetiedot PokerNewsin kolmannen osapuolen agenteille tai valtion viranomaisille, meidän oman harkintamme mukaan, jos uskomme sen olevan tarpeellista tai tarvittavaa yhteydessä petokseen, immateriaalioikeuksien loukkaamisen, piratismiin tai muuten vain laitomaan toimintaan, joka saattaa altistaa meidät oikeudelliseen vastuuseen.

  8. Kuka vastaanottaa tietosi?

    Tässä teitosuojakäytännössä määriteltyjen lainmukaisten velvollisuuksien lisäksi, saatamme luovuttaa henkilötietojasi henkilökunnallemme, muiden konsernimme yhtiöiden työntekijöille, agenteillemme ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, jotka tarjoavat palveluita meille ymmärtäen, että olet PokerNewsin käyttäjä. Jokainen henkilökohtaisten tietojesi vastaanottaja on sidottu noudattamaan tietosuojalakeja suojellakseen henkilökohtaisten tietojesi yksityisyyttä.

  9. Oikeutesi koskien tietojasi

    Pyrimme pitämään sinulta saatavat tiedot mahdollisimman ajantasalla. Voit ottaa meihin yhteyttä missä vaiheessa tahansa tarkistaaksesi, muuttaaksesi, saadaksesi kopion tiedoista tai pyytääksesi yksityiskohtien muutosta tai korjaista lain mukaisesti, ja tällaisissa tapauksissa voimme vaatia sinua todistamaan henkilöllisyytesi. Otaaksesi meihin yhteyttä koskien tietojasi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@pokernews.com. Saatamme tietyissä olosuhteissa periä pienen maksun kattamaan pyynnöstäsi koituvat mahdolliset hallinnolliset kulut.

  10. Linkit

    Sivusto saattaa sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivuille. Vaikka pyrimme tarjoamaan linkkejä sivustoille, jotka arvostavat yksityisyyttäsi, emme voi olla vastuussa sisällöstä tai yksityisyyden suojasta näillä sivustoilla. Kehotamme sinua käymään huolellisesti läpi näiden kolmansien osapuolten sivustojen tietoturvaa koskevat käytännöt ennen kuin käytät näitä sivustoja.

  11. Palvelujen peruminen

    Me ja muut konsernimme jäsenet saattavat ajoittain lähettää sinulle sähköpostitse tietoja tapahtumista ja uutisista tai tietoa uusista palveluista tai asiakastukeen liittyvistä asioista. Jos et enää halua vastaanottaa uutiskirjeitämme, voit perua niiden tilauksen milloin tahansa lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen info@pokernews.com pyytämällä poistoa postituslistoiltamme. Tarvittaessa voit myös kieltäytyä vastaanottamasta markkinointiviestejä meiltä noudattamalla sähköpostiviesteissämme olevia ohjeita siitä, kuinka voit lopettaa viestien tilaamisen. Ryhdymme tarvittaviin toimiin täyttääkseen pyyntösi kohtuullisessa ajassa, mutta pyyntösi käsittelyyn voi mennä muutama päivä tai kauemminkin, jonka aikana saatat vielä vastaanottaa markkinointiviestejä meiltä. Pidätämme oikeuden lähettää sinulle eikaupallisia viestejä tiliäsi koskien, vaikka olisitkin kieltäytynyt kaikista sähköposti-ilmoituksista.

    Jos päätät sulkea asiakastilisi meillä, voit tehdä sen lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen info@pokernews.com ilmoittamalla meille pyyntösi, PokerNews käyttäjänimesi ja sähköpostiosoitteen, jolla rekisteröidyit sivustollemme. Jos päätät sulkea tilisi, profiilisi tullaan poistamaan sivustoltamme, tosin, poisto ei tapahdu välttämättä välittömästi ja me saatamme jatkaa henkilötietojesi säilyttämistä tiedoissamme tarkastuksia ja muita hallinnollisia syitä varten.

  12. Keitä me olemme?

    iBus Media Limited
    4th Floor Exchange House
    54-58 Athol Street
    Douglas
    Isle of Man
    IM1 1JD

Nämä tietosuojaa koskevat käyttöehdot on saatettu kääntää muista kielistä. Jos eroavaisuuksia tai ristiriitaisuuksia PokerNews.com:n tietoturvatekstien välillä esiintyy, alkuperäinen englanninkielinen versio on pätevä.

Viimeksi päivitetty: 18.heinäkuuta.2012