888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

High Stakes Poker kolmannelle kaudelle:

High Stakes Poker kolmannelle kaudelle: 0001

GSN jatkaa suosittua 'High Stakes Poker'- ohjelmaa kolmannelle tuotantokaudelle, myös uusi pokerin maailmanmestari kutsuttu:

Ensimmäisen tuotantokauden menestyksen myötä, ja toisen tuotantokauden aikana kasvaneiden katsojalukujen myötä 'GSN' (ennen tunnettu nimellä 'Game Show Network') on päättänyt tuottaa myös kolmannen kauden. Ilmoittaessaan kolmannesta kaudesta, GSN myös mainitsi lähettäneensä kutsun herralle joka juuri voitti maailman suuriman pokeri turnauksen ikinä.

Kutsun siis sai vastaan hallitseva pokerin maailmanmestari, Jamie Gold, joka juuri voitti $12,000,000 1. sijastaan World Series of Poker mestaruus turnauksessa. Mitään sanaa siitä onko hän suostunut ei kuitenkaan vielä ole.

"Olimme varmoja 'High Stakes Poker"-ohjelman suosiosta, mutta se ylitti toivomuksemme" sanoo GSN:n toimitusjohtaja Rich Cronin. "Ohjelma on todistanut olevansa läpimurto hitti pokerin faneille. Emme voisi olla tyytyväisempiä katsojilta ja kriitikoilta tulleesta palautteesta."

Kahden tuotantokauden ajan ohjelmassa on pelannut pokerimaailman suurimpia nimiä, kuten Doyle Brunson, Daniel Negreanu, Barry Greenstein, Sam Farha ja muita, laittamalla min. $100,000 omaa rahaansa sisäänosto summana. High Stakes Poker:sta on nopeasti kehittynyt yksi suosituimmista pokeri-ohjelmista TV:ssä. Varsinkin jos maailmanmestari aikoo liittyä mukaan, siitä tulee vain entisestään isompi.

Vaikka kolmannelle kaudelle ei vielä paikkaa tai pelaajia ole päätetty, nauhoitukset alkavat lokakuussa.

Katso myös:

High Stakes Poker 3. kausi - keskustelua

High Stakes Poker 3. kausi lähtenyt mallikkaasti käyntiin.

More Stories

Saman Sukuiset Pelaajat

Mitä ajattelet nyt?