Jamie Gold haastettu oikeuteen

Jamie Gold haastettu oikeuteen 0001

Mestarin elämä on rankkaa, Jamie Gold on siitä hyvä esimerkki. Hän juuri voitti $12,000,000 ja on jo nyt haastettu oikeuteen. Tulemme seuraamaan tarkasti tilanteen edistymistä.

Kun voitat lotossa, tai sanotaan että kun voitat 12 miljoonaa dollaria WSOP-turnauksessa, kaikki haluavat osan voitosta. Kaverit, ja perhe jota et ikinä tietönyt omistavastavasi ilmestyvät tyhjästä. World Series of Poker - turnauksen mestari Jamie Gold oppii mestarina olemisen vaikeudet kantapään kautta.

Las Vegas Sunin mukaan mies nimeltä Bruce Crispin Leyser haastoi Jamie Goldin oikeuteen, ja haluaa 50%, eli puolet Jamien voitosta. Haaste kertoo Jamiella olleen sopimus Leyserin kanssa, jossa Leyserin oli tarkoitus värvätä kuuluisuuksia esiintymään BoDogin väreissä Main Event-turnauksessa. Omien sanojensa mukaan Leyser täytti tehtävänsä ja hänen pitäisi saada luvattu 50% voitosta - Goldin paikka turnaukseen oli nimittäin ostettu vaihtokauppana kuuluisuuksien värväyksestä.

Valituksen mukaan Leyser väittää omistavansa äänitteitä hänen keskustelustaan Goldin kanssa, jossa Gold myöntyy maksamaan 50% finaali-pöytää edeltävänä aamuna. Harrah's ei saa vielä maksaa Goldille hänen osuuttaan oikeuden määräyksestä.

Harrah's kertoi PokerNews.com - sivustolle sen että Jamie Gold ei ole vielä lunastanut voittoansa, ja nyt maksu siis siirtyy. Periaatteessa tämä voi merkitä Goldin saavan rahansa takaisin vasta kun oikeusjuttu on ohi - se voi viedä pitkän aikaa.

Emme tavoittaneet Goldia tai hänen asianajajaansa, mutta tulemme pitämään tilannetta tiukasti silmällä tulevaisuudessa.

Mitä ajattelet nyt?

Other Stories