Betfair Asian Poker Tour alkoi

Betfair Asian Poker Tour alkoi 0001

Paljon odotettu Betfair Asian Poker Tour (BAPT) aloitettiin viimein kauniissa Singaporen kaupungissa. Aasiaa on jo pidemmän aikaa pidetty mahdollisena "hittinä" pokeribisneksessä, ja nyt ei ole epäilystäkään etteikö siellä olisi kiinnostusta pokeria kohtaan.

Betfair on selvästi käyttänyt paljon rahaa viikon pituisen tapahtuman järjestämiseen. Turnaukset pidetään upean näköisellä Meridus Mandarin-tanssisalissa, ja "pokerihuone" on laitettu upean näköisesti suurien Betfair-mainosten siivittämänä. Festivaalit alkoivat sunnuntai-iltana tyylillä, kaikkien juhliessa pokerin tuloa Aasian markettiin. Tämä ei varsinaisesti ole vielä ensimmäinen kerta Aasiassa - the Pan-Asia Poker Tour pidettiin televisioituna $2500 sisäänostolla Filippiineillä.

Kuitenkin, $5000 BAPT pääturnaus tulee olemaan suurin pokeriturnaus Aasian historiassa, ja Betfair on tehnyt kaikkensa jotta siitä tulisi suuri menestys. Betfair pyöritti sivuillaan lukuisia satelliittiturnauksia pääturnaukseen ja he tuovat paikalle jopa 350 pelaajaa internetistä. Monet ammattilaiset ovat myös jo matkanneet Singaporeen, muunmuassa Liz Lieu, John Phan, Lee Nelson, Tony G ja myös Gus Hansenia odotetaan paikalle. Pääturnaukseen on arvioitu yli 400 pelaajaa kilpailemaan $2,000,000 palkintopotista.

Betfair valitsi Singaporen paikaksi perustellen sen olevan "loistava matkakohde, ja seudun keskipiste". Kaupunki itsessään on yksi maailman upeimmista ja sillä on aikamoinen menestystarina kun ajattelee sen olevan vain pieni saari Etelä-Aasiassa. Tähän hetkeen mennessä uhkapelit ovat olleet kiellettyjä Singaporessa, mutta rajoituksia on muutettu hieman, ja näin Betfair voi pitää tapahtuman kyseisessä kaupungissa. Muutamia rajoituksia pokeria kohden Singaporessa kuitenkin on - rahapelit eivät ole sallittuja, ja Sit & Go-turnauksissa ei saa olla kahta pöytää enempää.

EPT turnausvastaava Thomas Kremser sai työn tähän tapahtumaan, ja moni pitää häntä maailman parhaana työssään. Palaute hänen työstään on ollut toistaiseksi positiivista.

Mitkään pokerifestivaalit eivät kuitenkaan ole täydellisiä, ja Betfairin johto onkin joutunut kohtaaman muutaman ongelman. Ensimmäiseksi, tapahtuma sai huonon alun kun pelaajat joutuivat jonottamaan tunnin valokuvia ottaessa (pakollinen jotta pääset pokerihuoneeseen). Toiseksi, rahapelit eivät ole sallittuja ja tätä olisi pitänyt mainostaa näkyvämmin, monet pelaajat ovat valittaneet tästä. Monet pelaajat eivät olisi puheidensa mukaan tulleet ollenkaan jos olisivat tietäneet tämän. Kolmanneksi, rekisteröinti päätapahtumaan on aiheuttanut sekaannusta. Pelaajien täytyi rekisteröityä lokakuun 28. mennessä, ja monelle sanottiin että heidän ei tarvitse tulla koska he eivät ole rekisteröityneet määräajan sisällä. Kuitenkin, joillekin pelaajille sallittiin myöhäinen rekisteröityminen, kun joiltakin se taas kiellettiin. Viimeiseksi, muita järjestettyjä turnauksia kritisoidaan niiden ollessa liian pieniä ($150 ja $300 sisäänostot ja $500 sisäänosto turnauksen jälkeisenä päivänä). Rahapelien puuttuessa moni pelaaja löytää itsensä hotellihuoneista pelaamassa pokeria internetissä saadakseen pelata tarpeeksi pokeria päivittäin.

Muutamia ongelmia luukunottamatta ensimmäinen Betfairin järjestämä suuri pokeriturnaus tulee olemaan menestys. Singapore on yksi kalleimmista kaupungeista Aasiassa, mutta monet pelaajat saavat viiden tähden kohtelua, joten heillä ei siinä mielessä ole valittamista.

Betfair suunnittelee lisää BAPT-tapahtumia, tulevaisuudessa näemme missä nämä turnaukset pidetään.

Huomio: Sinun ei tarvitse matkustaa Singaporeen, lataa Mansion Poker, ota bonukset ja pelaa myös amerikkalaisia vastaan!

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories