Poker.com + Team PokerNews = Matka Australiaan tammikuussa!

Poker.com + Team PokerNews = Matka Australiaan tammikuussa! 0001

Vuoden 2006 loppu lähenee ja yksi maailman parhaista turnauksista joka pelataan uuden vuoden alun jälkeen on melkein täällä. Aussie Millions siis lähestyy ja Team Pokernews on rakentanut iskujoukkojaan jo jonkin aikaa. Nyt Poker.com antaa tilaisuuden onnekkaalle PokerNewsin pelaajalle osallistua tähän mahtavaan turnaukseen.

Joulukuun 3. päivä Poker.com pitää ilmaisturnauksen joka on vain PokerNewsin kautta ohjelman ladanneille. Kun on ansainnut 2000 Comp-pistettä, kaikilla nämä vaatimukset täyttävillä on mahdollisuus voittaa $15,000 Aussie Millions-pakkaus. Tämä pakkaus sisältää liput Australian avoimeen tennisturnaukseen, tai Team Australian krikettiotteluun. Varsinkin kun tässä turnauksessa on vähemmän pelaajia sen ollessa vain PokerNewsille, mahdollisuutesi voittoon paranevat.

Tammikuussa tapahtuvan matkan Melbourneen kyseiseen Aussie Millions-turnaukseen lisäksi ilmaisturnauksen voittaja pääsee keskustelemaan Team PokerNewsin parhaiden pelaajien kanssa, mm. Tony G ja Noah Boeken.

Turnaus on vain muutaman päivän päässä, ja aikaa ei enää ole paljon! Varmista että lataat Poker.com - ohjelman sivujemme kautta ja ansaitset pisteet... ehkäpä näemme sinut vuoden 2007 Aussie Millions-turnauksessa Team PokerNewsin väreissä.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories