Pokeriklubi Torontossa ryöstettiin, poliiseja ammuttiin takaa-ajon yhteydessä

Pokeriklubi Torontossa ryöstettiin, poliiseja ammuttiin takaa-ajon yhteydessä 0001

Aikaisin aamulla Toronton sosiaaliklubin pokeripelin ryöstö meni pahasti pieleen, kun poliisit tulivat paikalle yllättävän nopeasti ja he paikansivat pakenevan pakettiauton.

Noin kahdeksantoista pelaajaa ottivat osaa yölliseen pokeripeliin Toronton Thornhill-klubilla kun kaksi naamioitunutta ja aseistettua ryöstäjää tulivat sisään noin klo. 04:00, kolmas ryöstäjistä odotti ulkopuolella pakoauton sisällä. Kaksi ryöstäjää tietojen mukaan kirjaimellisesti "käänsivät pelaajat ylösalaisin" ottaen kaiken rahan joka oli tarjolla. Yksi pelaajista onnistui jollain tavalla hälyttää poliisit paikalle, jotka tulivat nopeasti ja näkivät pakettiauton poistuvan paikalta.

Kun poliisit olivat tunnistaneet pakettiauton, he yrittivät saamaan auton tien sivuun. Aluksi auto näyttikin hidastavan, mutta lopulta se kaasutti pakoteille, joka lopulta johti moottoritielle. Kesken paon yksi ryöstäjistä avasi pakoauton ikkunan ja alkoi ampumaan poliiseja päin, näin päästen pakoon.

Poliisit kuitenkin tunnistivat kaksi pakoauton sisällä olleista ryöstäjistä, ja pidätti heidät pian tapahtuneen jälkeen, ja lopulta se löysi kolmannenkin.

Ryöstäjiä syytetään 130:stä rikoksesta, mm. murhayritys ja aseistettu ryöstö.

[I]Huomio: Käytä suuri Mansion Poker pokeribonuksemme!

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories