Aussie Millions lähestyy, pokerimaailma valmistautuu

Aussie Millions lähestyy, pokerimaailma valmistautuu 0001

Pokerimaailma odottaa jo uutta vuotta. Monen on aika kerrata kuluneen vuoden tapahtumat, ja aloittaa vuosi 2007 menestyksekkästi - Aussie Millions on siihen varmasti loistava tilaisuus!

Tammikuun turnauskalenterissa on yksi turnaus, joka pistää parhaiten silmään, se on Australiassa käytävä Aussie Millions. Pelaajat valmistautuvat matkaamaan Melbourneen, ja turnauksesta on todennäköisesti tulossa mielenkiintoinen, sillä tämän vuoden turnauksesta tulee helposti suurin Aussie Millions ikinä.

Moni pokerihuone kuten Full Tilt, PokerStars ja Mansion pitivät satelliitteja Aussie Millionsin pääturnaukseen, ja tämän vuoden pelaajamäärän pitäisi ohittaa selvästi viime vuoden lukema, pääturnaukseen odotetaan noin 700 pelaajaa, kun viime vuonna siinä oli 418 osallistujaa.

Turnauksen sponsori, Full Tilt lähettää kymmeniä ammattilaisia, ja monet muutkin ammattilaiset ovat varmistaneet saapuvansa paikalle, kuten Daniel Negreanu, Jamie Gold, Greg Raymer, Joe Hachem, Scott Fischman, Kenna James, puolustava mestari Lee Nelson sekä Suomen Patrik Antonius.

Aussie Millions on paljon muutakin kuin tavanomainen pienten turnausten sarja joka johtaa viimeiseen pääturnaukseen jossa sisäänosto on $10,500 (Australian dollareita). Siihen kuuluu myös mm. $5,000 sisäänostolla pyörivä heads-up mestaruusturnaus, ja suuri turnaus johon sisäänosto on vaatimaton $100,000 - tämän pitäisi houkutella huippuammattilaisia.

PokerNews.com tulee seuraamaan turnauksen kulkua tarkasti - onnea Patrikille ja muille suomalaisille!

Mitä ajattelet nyt?

Register to leave a comment

More Stories

Other Stories