Viimeinen tilaisuus Aussie Millionsiin on lähellä, toimi nyt!

Viimeinen tilaisuus Aussie Millionsiin on lähellä, toimi nyt! 0001

Kuinka usein saat mahdollisuuden matkustaa Australiaan, viettää 10 yötä huippuluokan hotellissa ja pelata pokeria maailman parhaiden pelaajien kanssa turnauksessa joka kuuluu pokerimaailman suurimpien joukkoon? Et varmasti kovin usein. No, me tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä tämä kaikki - sinun ei välttämättä tarvitse maksaa senttiäkään.

PokerNewsin turnaukset kannattaa käyttää jo ajatellen, että niissä pelaa vähemmän pelaajia kuin ilmaisturnauksissa yleensä, koska vain PokerNewsin kautta rekisteröityneet pääsevät mukaan.

Mansion Poker Aussie Millions satelliittiturnaus

Tämä ei ole ilmaisturnaus, mutta sillä on paljon arvoa. Mansion Poker lisää yhteensä potin jopa $17,000 arvoiseksi. Voittaja saa Aussie Millions-pakkauksen. Muista, sinun pitää rekisteröityä PokerNews-linkkien kautta päästäksesi turnaukseen mukaan.

Tämä turnaus pidetään 22. joulukuuta, ja sinulta vaaditaan rekisteröitymisen lisäksi $25 talletus.

Titan Poker Aussie Millions ilmaisturnaus

Titan Pokerin turnaus taas on varsinainen ilmaisturnaus - siihen rekisteröidytään ilmaiseksi, ja voittaja saa $12,000 arvoisen Aussie Millions-pakkauksen. Sinun täytyy vain liittyä Titan Pokeriin PokerNews-linkkien kautta ja ansaita 2,000 pelaajapistettä (engl; "player points"). Sinun täytyy tallettaa vain $20, mutta jos talletat $25, Titan Poker antaa sinulle $50 ilmaista pokerirahaa.

Tämä turnaus pelataan 30. joulukuuta.

Lue tarkemmin PokerNewsin erikoisturnauksista.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories