Bluffin lukijat sanovat PokerStarsin olevan paras

Bluffin lukijat sanovat PokerStarsin olevan paras 0001

Amerikkalaisen lehden, Bluffin lukijat ovat äänestäneet PokerStarsin parhaaksi pokerihuoneeksi internetissä. Toisaalta, kun ajatellaan että PokerStars on yksi ainoista pokerihuoneista jotka antavat amerikkalaisten pelata sivustollaan, tulos ei ole yllättävä.

Bluff-lehteä lukee pääasiassa amerikkalaiset, (vaikkakin eurooppalaisiakin versioita on tehty) joten se suosii normaalisti pokerihuoneita jotka sallivat amerikkalaisten pelaamisen. PokerStarsin pahin kilpailija tässä äänestyksessä oli suuren ammattilaistiimin voimin eteenpäin menevä Full Tilt Poker.

Bluff antaa palkintoja monessa eri kategoriassa, aiomme tietenin ostaa tammikuussa julkaistavan osan jotta saamme tietää kaikista palkinnoista!

Bluff-lehdelle kirjoittaa ammattilaisista mm. Jennifer Tilly, Michael Craig, Antonio Esfandiari, Phil Laak ja moni muu huippuammattilainen.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories