Cryptologic ja William Hill jatkosopimukseen

Cryptologic ja William Hill jatkosopimukseen 0001

Internetpokerin vanhimpiin yhteistyökumppaneihin kuuluvat William Hill ja Cryptologic ovat päättäneet jatkaa sopimustaan kolmella vuodella. William Hill aikoo laukaista myös espanjankielisen version ohjelmastaan pian.

Cryptologicin toimitusjohtaja Lewis Rose kommentoi asiaa iloisena:

"Olemme erittäin tyytyväisiä jatkettuamme sopimusta William Hillin kanssa, joka on ikoni Yhdistyneiden Kansakuntien pokeribisneksessä, ja yksi Cryptologicin tärkeimmistä yhteistyökumppaneista."

"Monet ihmiset kohdistavat katseena Eurooppaan vasta nyt - me olemme tehneet työtä Euroopassa jo 5 vuotta, ja nyt strategiamme alkaa vihdoinkin toimia. Sopimuksemme William Hillin kanssa vahvistaa meitä tässä maanosassa."

Peter Nolan, yksi William Hillin johtajista kommentoi asiaa seuraavalla tavalla:

"Olemme tehneet yhteistyötä Cryptologicin kanssa jo seitsemän vuotta. Näemme verkossa vieläkin paljon jännittäviä ideoita, kuten espanjankielinen pokerihuoneemme. Uskon William Hillin kasvavan merkittävästi."

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories