888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Hayden Christensen pääosassa Hellmuthin elämänkertaelokuvassa

Hayden Christensen pääosassa Hellmuthin elämänkertaelokuvassa 0001

Kymmenen World Series of Poker-ranneketta jo voittaneesta Phil Hellmuthista tehdään elämänkertaelokuva. Pääosan, eli itse Hellmuthin esittäjää on mietitty jo kauan, ja sopiva mies rooliin on vihdoin löytynyt. Production Weeklyn mukaan elokuvan 'The Madison Kid' pääosaan on valittu Hayden Christensen. Elokuvan kuvaukset on suunniteltu aloitettavaksi ensi keväänä.

Christensen tunnetaan rooleistaan elokuvissa Star Wars II - Kloonien hyökkäys ja Star Wars III - Sithin kosto. Vaikkakin The Madison Kid (alunperin nimi oli 'Poker Brat') todennäköisesti tuleekin saamaan vähemmän huomiota kuin edellämainitut elokuvat, sen odotetaan silti tekevän hyvää tulosta elokuvateattereissa. Nimi 'Madison' tulee Hellmuthin kotikaupungista, paikasta jossa hän jätti opiskelut kesken ja panosti pokeriammattilaisen uraan. Menestystä Hellmuthin ei tarvinnut kauan odottaa; vuonna 1989, 24-vuotiaana hänestä tuli nuorin World Series of Poker-pääturnauksen voittaja ikinä.

Käsikirjoituksen on tehnyt Hellmuthin ystävä Bob Soderstrom ja sen tuottaa Beacon Pictures. Beacon Picturesin kuuluisimpia elokuvia ovat muunmuassa Air Force One, The Hurricane ja The Emperor's Club.

Kuvauspaikka ei vielä ole täysin selvä. Todennäköistä on, että elokuva kuvataan Winnipegissä, vaikkakin Hellmuth haluaisi sen tapahtuvan kotikaupungissaan Madisonissa.

More Stories

Saman Sukuiset Pelaajat

Mitä ajattelet nyt?