888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Kuluneen pokerivuoden kertaus: Helmikuu

Kuluneen pokerivuoden kertaus: Helmikuu 0001

Helmikuu 2006 oli pokerimaailmalle mielenkiintoinen kuukausi. Jos se toikin mukanaan hyviä ja mielenkiintoisia hetkiä, niin se toi myös vuoden ensimmäisen skandaalin.

Andy Beal vs. Phil Ivey

Kuuluisan 'suuren pelin' toinen erä käytiin helmikuussa, kun miljardööri Andy Beal jatkoi kuuluisien pokeriammattilaisten kohtaamista, tällä kertaa hän pelasi mm. Jennifer Harmania, Ted Forrestia ja Phil Iveya vastaan. Hän voitti ensin $10 panoksen, jonka jälkeen palasi pelaamaan Iveyta vastaan ja hävisi kaiken voittamansa, sekä hieman enemmän takaisin.

PartyGaming ostaa Empire Pokerin

PartyGaming, Party Pokerin omistaja "tuhosi" vastustajansa samassa verkossa ostamalla Empire Pokerin ja kourallisen muita pokerihuoneita noin $250,000,000 hintaan. Kauppa pääätti kaikki lakiongelmat Partyn ja Empiren välillä, sekä toi Partylle paljon uusia pelaajia.

$500,000-turnauksen voittaja diskataan

Vuosi 2006 toi mukanaan hienoja hetkijä, mutta niiden ohella myös skandaaleja. Ensimmäinen 'ei-toivottu' hetki tapahtui, kun internetin pokerikeskusteluissa kirjoittaja vahingossa kertoi tunnetun online-ammattilaisen, 'JJProdigy':n voittaneen $500,000-turnauksen Party Pokerilla, mutta tämä pelaaja olikin tehnyt sen toisen tilin alla. Kahden tilin samanaikainen pelaaminen on sääntöjen vastaista, näin lukee jokaisen pokerihuoneen säännöissä. Myöhemmin selvisi, että JJProdigy oli myös alaikäinen turnauksen voiton aikaan. Näin Party otti tililtä rahat, ja jakoi ne muiden hyvin sijoittuneiden kesken.

More Stories

Saman Sukuiset Pelaajat

Mitä ajattelet nyt?