Kuluneen pokerivuoden kertaus: Helmikuu

Kuluneen pokerivuoden kertaus: Helmikuu 0001

Helmikuu 2006 oli pokerimaailmalle mielenkiintoinen kuukausi. Jos se toikin mukanaan hyviä ja mielenkiintoisia hetkiä, niin se toi myös vuoden ensimmäisen skandaalin.

Andy Beal vs. Phil Ivey

Kuuluisan 'suuren pelin' toinen erä käytiin helmikuussa, kun miljardööri Andy Beal jatkoi kuuluisien pokeriammattilaisten kohtaamista, tällä kertaa hän pelasi mm. Jennifer Harmania, Ted Forrestia ja Phil Iveya vastaan. Hän voitti ensin $10 panoksen, jonka jälkeen palasi pelaamaan Iveyta vastaan ja hävisi kaiken voittamansa, sekä hieman enemmän takaisin.

PartyGaming ostaa Empire Pokerin

PartyGaming, Party Pokerin omistaja "tuhosi" vastustajansa samassa verkossa ostamalla Empire Pokerin ja kourallisen muita pokerihuoneita noin $250,000,000 hintaan. Kauppa pääätti kaikki lakiongelmat Partyn ja Empiren välillä, sekä toi Partylle paljon uusia pelaajia.

$500,000-turnauksen voittaja diskataan

Vuosi 2006 toi mukanaan hienoja hetkijä, mutta niiden ohella myös skandaaleja. Ensimmäinen 'ei-toivottu' hetki tapahtui, kun internetin pokerikeskusteluissa kirjoittaja vahingossa kertoi tunnetun online-ammattilaisen, 'JJProdigy':n voittaneen $500,000-turnauksen Party Pokerilla, mutta tämä pelaaja olikin tehnyt sen toisen tilin alla. Kahden tilin samanaikainen pelaaminen on sääntöjen vastaista, näin lukee jokaisen pokerihuoneen säännöissä. Myöhemmin selvisi, että JJProdigy oli myös alaikäinen turnauksen voiton aikaan. Näin Party otti tililtä rahat, ja jakoi ne muiden hyvin sijoittuneiden kesken.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories