Kuluneen pokerivuoden kertaus: Maaliskuu

Kuluneen pokerivuoden kertaus: Maaliskuu 0001

Maaliskuu 2006 oli outo kuukausi pokeriuutisille, ja paljon tapahtui. National Heads Up Championship aloitettiin, suuri pokerihuone oli viikkojen ajan toimintakyvytön, toinen pokerihuone ei oikein onnistunut löytämään toimitusjohtajaa.. mutta pokerimaailma kuitenkin selvisi tämänkin kuukauden läpi.

Löysikö PartyGaming vieläkään toimitusjohtajaa?

PartyGaming PLC muutti Yhdistyneistä Kansakunnista Gibraltariin, ja tuloksena oli toimitusjohtaja Richard Segalin ilmoitus - hän ei olisi yhtiön mukana jos se aikoo todella muuttaa. Mitch Garber nimettiin myöhemmin maaliskuussa toimitusjohtajan paikalle.

Mielenkiintoisia pelejä National Heads Up Poker Championshipissä

NBC palasi Caesar's Palaceen Las Vegasissa nauhoittamaan toista vuosittaista National Heads Up Poker Championship-turnausta. 64 pokeriammattilaista kokoontuivat kuusi kierrosta kestävään turnaukseen. Turnaus päättyi Ted Forrestin voittoon Chris 'Jesus' Fergusonista, samalla voittaen $500,000 pääpalkinnon.

Ongelmat Ultimate Betillä

Yhdellä suurimmista pokerihuoneista internetissä, UltimateBetillä oli vakavia ongelmia parin viikon ajan maaliskuussa. Monet luulivat UB:n olevan jo mennyttä - he olivat väärässä. Ultimate Bet oli kasvanut niin paljon, että se ylitti verkon kaikki odotukset, ja lopulta Ultimate Betin verkko ei vain pystynyt käsittelemään liikennettä. Ultimate Bet joutui korjaamaan tilanteen, ja kun pelaajat odottivat, he lupasivat antavansa huippubonuksia siitä hyvästä. Näin UB palasi nettipokerimaailmaan entistä parempana.

Poker Stars rikkoo 100,000 käyttäjän rajan

Maaliskuun ensimmäisinä päivinä Poker Stars ilmoitti rikkoneensa 100,000 samanaikaisen pelaajan rajan. Nykyään kuusinumeroinen summa pelaajia samaanaikaan on jo rutiinia, mutta ajatellen että vain kolme vuotta sitten heidän ennätyksensä oli 10,000 pelaajaa, Poker Stars oli edistynyt kohtalaisen vakuuttavasti.

More Stories

Other Stories