888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Kuuntelu edessä Jamie Goldin oikeudenkäynnissä

Kuuntelu edessä Jamie Goldin oikeudenkäynnissä 0001

Päivitetty anomus asianomistaja Bruce Crispin Leyseriltä (koskien hänen oikeudenkäyntiään WSOP 2006-pääturnauksen voittajaa Jamie Goldia) käsiteltiin eilen liittovaltion oikeudessa, viimeisin kuuntelu käydään huomenna.

Pelissähän on puolet $12,000,000 päävoitosta, eli $6,000,000. Gold on aikaisemmin sanonut, että heidän välillään ei ollut minkäänlaista sitovaa sopimusta, ja jos Gold tekikin jonkun lupauksen - vaikka sitten puhelimen välityksellä - sillä olisi yhtä suuri arvo kuin lupautuisit antamaan jollekin lahjan.

Leyserin vastaus vahvistaa hänen edellisiä väitteitään siitä, että Goldin paikka pääturnaukseen oli Bodogin maksama, ja siihen lisätään vielä Goldin pääturnaukseen haalimat näyttelijät Dax Shepart ja Matthew Lillard - taas Bodogin sponsoroimana.

Tulemme seuraamaan tilannetta tarkasti.

More Stories

Saman Sukuiset Pelaajat

Mitä ajattelet nyt?