Kuuntelu edessä Jamie Goldin oikeudenkäynnissä

Kuuntelu edessä Jamie Goldin oikeudenkäynnissä 0001

Päivitetty anomus asianomistaja Bruce Crispin Leyseriltä (koskien hänen oikeudenkäyntiään WSOP 2006-pääturnauksen voittajaa Jamie Goldia) käsiteltiin eilen liittovaltion oikeudessa, viimeisin kuuntelu käydään huomenna.

Pelissähän on puolet $12,000,000 päävoitosta, eli $6,000,000. Gold on aikaisemmin sanonut, että heidän välillään ei ollut minkäänlaista sitovaa sopimusta, ja jos Gold tekikin jonkun lupauksen - vaikka sitten puhelimen välityksellä - sillä olisi yhtä suuri arvo kuin lupautuisit antamaan jollekin lahjan.

Leyserin vastaus vahvistaa hänen edellisiä väitteitään siitä, että Goldin paikka pääturnaukseen oli Bodogin maksama, ja siihen lisätään vielä Goldin pääturnaukseen haalimat näyttelijät Dax Shepart ja Matthew Lillard - taas Bodogin sponsoroimana.

Tulemme seuraamaan tilannetta tarkasti.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories