888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

'Little Blue Book' hyvä jatko Phil Gordonin aiemmille kirjoille

'Little Blue Book' hyvä jatko Phil Gordonin aiemmille kirjoille 0001

Loistavan pokerinpelaamisen lisäksi Phil Gordon on myös yksi parhaista pokerivalmentajista. Hänen pokerioppaansa "Poker: The Real Deal" ja "Little Green Book" sekä DVD "Final Table Poker" ovat vauhdittaneet hänen matkaansa pokerivalmenajien kärkipäähän. Nyt kuvaan astuu hänen uusin kirjansa, "Phil Gordon's Little Blue Book" jossa Phil käy läpi mielenkiintoisimpia käsiään, ja auttaa lukiaa ymmärtämään ne.

Suuri osa tässä 379 sivua pitkässä kirjassa käsittelee kriittisiä tilanteita, joissa pelaajalle on elintärkeää pelata juuri oikealla tavalla. Loistavaa tässä on se, että Phil on pystynyt laittamaan paperille monet DVD:llään tehdyt asiat.

Phil arvioi käden jokaisen liikkeen tarkasti, ja pyrkii perustelemaan miksi mikäkin liike on oikea. Jälkikäteen jos asiat eivät suju kuten Phil oli suunnitellut, hän perustelee sen ja kertoo virheistään. Pokerissa (oikeastaan kaikkialla) pätee yksi hyvä sääntö; virheistä oppii.

Esimerkkejä tilanteista on paljon, aina internetin sit & go-turnauksista suuren luokan live-turnauksiin, kuten World Poker Tour. Yksi mielenkiintoisimmista käsistä oli 2001 World Series of Poker-turnauksissa, jossa Phil Gordon pystyi luopumaan kuningasparistaan Phil Hellmuthin ässäparia vastaan.

Kirjan kirjoitustapa on myös hyvin selkeä, ja Phil Gordon ei käytä siinä joillekin ihmisille hankalia matemaattisia laskentoja turhan paljoa, oikeastaan tehden kirjasta todella helppolukuisen.

"Phil Gordon's Little Blue Book" on loistava lisä pokerikirjastoosi, tai vaikkapa näin joulun alla hyvä idea lahjaksi.

Huomio: Lue Phil Gordonin kirja, ja kehitä peliäsi PokerStarsilla käyttäen huippubonuksiamme.

More Stories

Mitä ajattelet nyt?