Pelaa Monte Carlossa Titan Pokerin avulla!

Pelaa Monte Carlossa Titan Pokerin avulla! 0001

Näin joulun alla, miltä kuulostaisi ylimääräinen lahja? Ehkäpä ilmainen matka Monte Carloon jossa otat osaa European Poker Tourin suureen finaaliin? Loistavalta? Sitten on syytä lukea seuraava.

Yhteistyökumppanimme, Titan Poker on jo nyt kiireinen antaessaan $50 ilmaista rahaa kaikille jotka käyttävät bonuskoodia FIPNEWS rekisteröityessään. Nyt heillä kuitenkin on meille tarjota uusi, yksityinen tarjous. Ilmaisturnaus josta voittaja pääsee kyseiseen EPT:n suureen finaaliin Monte Carloon.

Palkinto jonka tämä ilmaisturnaus tarjoaa, on jopa $15,000 arvoinen pakkaus. Siihen sisälty €10,000 sisäänosto turnaukseen sekä matkakustannukset. VAIN pelaajat jotka lataavat Titan Pokerin linkkiemme kautta (myös pelaajat jotka ovat jo meidän kauttamme ladanneet) pääsevät ilmaisturnaukseen mukaan. Kun olet rekisteröitynyt, ja tallettanut vähintään $20 (kannattaa tallettaa $25 jotta saat samalla ilmaisen $50), sinun täytyy pelata vain yksi pelaajapiste Titan Pokerilla. Se ei vie kuin korkeintaan muutaman minuutin pokeripöydissä! Kaikki vaatimukset täytyy suorittaa keskiyöhön mennessä päivää ennen turnausta.

Turnaukseen rekisteröityminen alkaa 1. tammikuuta 2007, klo 06:00 ja turnaus pidetään 4. maaliskuuta 2007 klo 18:00. Voittaja matkustaa Monte Carloon suureen finaaliin, joka alkaa 28. maaliskuuta ja loppuu 1. huhtikuuta 2007 Monte Carlo Bay - hotellissa.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories