888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Vuoden pelaaja-kilpailu lähestyy loppuaan

Vuoden pelaaja-kilpailu lähestyy loppuaan 0001

Five Diamond World Poker Classicin odotettiin olevan tärkeässä asemassa kun vuoden pelaaja julkistetaan - ei kuitenkaan tiedetty sen olevan näinkin tärkeässä asemassa! Michael Mizrachi on pitänyt kyseistä paikkaa koko vuoden ajan, mutta hän ei ole pystynyt lisäämään rahaa tai pisteitä tilastoihinsa vuoden Bellagiossa käydyissä turnauksissa.

Tämän kuun alussa vain viidellä pelaajalla oli mahdollisuus viedä ensimmäinen sija Michaelilta, mutta monet ovat pelanneet hyvin ja nyt ehdokkaita onkin jo seitsemän.

Pokeriammattilainen Nam Le on 760 pistettä jäljessä Mizrachia kahden finaalipöydän ja kolmen rahasijan ansiosta. Le on ollut Mizrachin pahin vastustaja jo muutaman kuukauden, ja Five Diamond-turnauksessa hän näyttää pelaavan vahvaa pokeria.

J.C. Tran on yksi myöhäisimmistä haastajista - hän pääsi kymmenen kärkeen vasta kuun alussa, jonka jälkeen voitti $3000 World Poker Finals-turnauksen ja toisen $2000-turnauksen.

Toisella sijalla ennen ollut Shannon Shorr on tippunut hieman listalla, mutta siitä ei voi syyttää ainakaan yrityksen puutetta. Shorr pääsi neljännelle sijalle $5000-turnauksessa ja otti myös pari muuta rahasijaa. Vaikka pari pelaajaa ohittivatkin Shorrin, hän on silti vain tuhat pistettä Mizrachin takana.

On todella mielenkiintoista nähdä minkälaista peliä Five Diamond-mestaruusturnauksessa pelataan, ja pian sen jälkeen alkavat kaksi $5000-turnausta ovat pelaajien viimeinen mahdollisuus. Tähän aikaan ensi viikolla meillä on todennäköisesti tiedossa kuka on vuoden 2006 pelaaja.

Huomio: hyödynnä tarjoamamme ilmaisturnaukset ja bonukset Titan Pokerilla.

More Stories

Mitä ajattelet nyt?