World Poker Tour ja PartyGaming sponsorointisopimukseen

World Poker Tour ja PartyGaming sponsorointisopimukseen 0001

Kaksi suurta yhtiötä jotka haluavat levittäytyä ihmisten tietoon maailmanlaajuisesti, WPT Enterprises, Inc. ja PartyGaming Plc. ovat yhdistäneet voimansa ja tehneet monen vuoden sponsorointisopimuksen.

Sopimus tarkoittaa sitä, että PartyPoker.com tulee olemaan näkyvä osa World Poker Tour® lähetyksiä kausilla 4-6 sekä Professional Poker Tour(TM) lähetyksiä kausilla 1-3. Minkäänlaista puhetta rahasummista ei ole ollut, mutta sopimuksen mukaan summa riippuu siitä, kuinka monessa maassa ohjelma näytetään, kuinka monta jaksoa jne.

Osa kaudestahan on jo nauhoitettu, no, tämä ei ole ongelma. Todennäköistä on, että Party Poker-logot lisätään elektronisesti kuvaan, varmasti jollain tapaa tulemme tämän logon näkemään.

Molemmat yhtiöt hakevat sopimuksesta maanlaajuista näkyvyyttä. PartyGaming takaa tämän järjestämällä paljon WPT-satelliitteja, ja se tulee auttamaan WPT-akatemian mainostamisessa. Kyseinen akatemia on pokerin opettamista internetissä - siinä arvioidaan ja neuvotaan tietyissä tilanteissa pelaamista. Useimmat tilanteista on otettu World Poker Tour-jaksoista.

Huomio: Lataa Party Poker ja osallistu WPT-satelliittiturnauksiin.

More Stories

Other Stories