Aussie Millions - $100k-turnaus

Aussie Millions - $100k-turnaus 0001

Aussie Millionsin erikoisturnaus jossa sisäänostona oli vaatimattomat $100,000, pelattiin tänään. Osallistujamäärää ei etukäteen kuitenkaan osattu arvioida, monen mielestä tulossa olisi vähintään 10 pöytää pelaajia, toiset taas uskoivat kahden pöydän riittävän. No, loppuen lopuksi 18 pelaajaa pisti $100,000 likoon ja turnaus alkoi.

Yleisen käsityksen mukaan Suomen Patrik Antoniuksen oli tarkoitus osallistua turnaukseen - häntä ei kuitenkaan näkynyt. Turnauksen sääntöjä muutettiin hieman viime hetkellä, nyt pelaajilla oli vain 30 sekuntia aikaa tehdä päätös. Myös toinen mielenkiintoinen sääntömuutos - peli oli Pot Limit Hold'emia ennen floppia, ja No Limit Hold'emia flopin jälkeen. Liekö tämä ollut syynä Patrikin poisjäännille.

Arvattavissa oli, että turnaukseen kuitenkin osallistuisi huippuammattilaiset joilla luonnollisesti löytyy rahaakin enemmän. Mukana nähtiin mm. Daniel Negreanu, John D'Agostino, David Benyamine, Tony G, Gus Handen, John Juanda, Phil Ivey, Erik Seidel ja Erick Lindgren. Team Full Tiltin vahva osallistujamäärä ei varmasti ole kenellekään yllätys.

Turnaus kesti yli 10 tuntia, ja lopulta Erick Lindgren vei voiton kukistaen toiseksi tulleen Erik Seidelin, ja samalla voittaen $1,000,000.

Tässä lopulliset tulokset:

1. Erick Lindgren - $1,000,000

2. Erik Seidel - $550,000

3. Masaaki Kagawa - $250,000

4. Phil Ivey

5. Tony G

6. Michael Sampoerna

7. Tony Bloom

8. Joe Reina

9. Jeffery Lisandro

10. Jason Gray

11. John Juanda

12. Gus Hansen

13. Lee Nelson

14. David Benyamine

15. John D'Agostino

16. Daniel Negreanu

17. Roland DeWolfe

18. Kevin O'Donnell

Tulemme jatkamaan Aussie Millionsin (ja varsinkin siellä pelaavien suomalaisten) tarkkailemista.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories