Aussie Millions - 1. päivä - Patrik Antonius johdossa

Aussie Millions - 1. päivä - Patrik Antonius johdossa 0001

Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että ainoa suomalainen Aussie Millionsin pääturnauksessa, on Patrik Antonius. Mutta se ei liiemmin haittaa - hänellä on ensimmäisen päivän jälkeen yli 100,000 pelimerkin ero toisena olevaan Nebil Soneriin.

Patrik aloitti päivän (sillä hetkellä) suuren potin voitolla:

Patrik korottaa ennen floppia 1,000 ja hänen vastustajansa maksoi, floppi Ah Jc 2s. Antonius panostaa 3,500 ja vastustaja maksaa, turn on 2h. Patrik check, vastustaja panostaa 3,000, Patrik miettii noin kahden minuutin ajan ja laittaa kaikki merkit keskelle, vastustaja maksaa kädellä Ac 8s, Patrikilla Jh Js joka tekee hänellä täyskäden. Riverillä tullut 8h ei pelastanut Patrikin vastustajaa, ja näin tämä tippui ulos turnauksesta. Potin koko oli loppuen lopuksi noin 50,000.

Antonius jatkoi uskomatonta putkea koko päivän, ja oli näin mm. ensimmäinen pelaaja joka ylitti 200,000 merkin rajan voittamalla suuren potin. Hänellä oli J-J, ja vastustajilla 9-9 sekä 7-7, Patrikin käsi piti loppuun saakka.

Ensimmäisen päivän jälkeen Patrikilla on 310,000 merkkiä - hän on selvässä johdossa. Turnauksen jälkeen Patrik käveli ympäri turnaushuonetta, kysyen ihmisiltä jos he haluaisivat pelata heads-upia $10,000-sisäänostolla... kukaan ei kuitenkaan suostunut.

PokerNews.com seuraa turnausta tarkasti, lue live-raportteja täältä.

Huom! Käytä 150% pokeribonuksemme maailman suurimmalla pokerihuoneella, PokerStarsilla!

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories