Vietä vuosi pokeriammattilaisena Pacific Pokerin kanssa

Vietä vuosi pokeriammattilaisena Pacific Pokerin kanssa 0001

Kuvittele viettäväsi vuosi 2008 sponsoroituna pokerin pelaajana, matkustaen maailman neljään suurimpaan pokeriturnaukseen, lentokulut, majoitus ja turnauksien sisäänostot kustannettuna.

Pacific Poker ja Poker News ovat yhdistäneet voimansa tarjotakseen yhdelle onnekkaalle pelaajalle tilaisuuden tehdä tämä kaikki www.PokerProForAYear.com-sivuston avulla. PokerProForAYear alkaa 6. tammikuuta 2007, ja seuraavan 48 viikon aikana saamme kasaan kymmenen onnekasta finalistia. Nämä kymmenen finalistia lennätetään salaiseen kohteeseen pelaamaan PokerProForAYear-finaalia (lentokulut ja majoitus maksettuna) joka tullaan näyttämään webcastina PokerNews-sivustolla.

Kuusi kahdeksan viikon sarjaa PokerProForAYear-liigassa, johon sisältyy seitsemän pienemmän sisäänoston turnausta, ja yksi $500-ilmaisturnaus, sekä maailmanlaajuinen ilmaisturnaus, josta voittaja pääsee (kulut maksettuina) johonkin suureen live-turnaukseen, kuten EPT Dortmund, WSOP-pääturnaus, WPT Grand Prix De Aviation, tai Aussie Millions. Parhaiten sijoittuneet tulevat saamaan pisteitä.

Jokaisen kahdeksan viikon sarjat top-10 pelaavat vastakkain paikasta PokerProForAYear-finaalissa. Pelaaja jolla on yhteensä kaikista turnauksista eniten pisteitä, saa myös paikan turnauksesta. Viimeiset kolme paikkaa jaetaan top-100 kanssa.

Jotta pääsisit PokerProForAYear-finaaliin, suuntaa osoitteeseen PokerProForAYear.com ja selvitä kuinka rekisteröityä. Tämä promootio on PokerNews/Pacific Pokerin tarjoama, voit rekisteröityä vain jos lataat Pacific Pokerin täältä tai PokerProForAYear-sivustolta (jos et ole jo aikaisemmin tehnyt kauttamme käyttäjää Pacificille).

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories