888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Kuluneen pokerivuoden kertaus: Huhtikuu

Kuluneen pokerivuoden kertaus: Huhtikuu 0001

Huhtikuussa saimme kokea mielenkiintoisia tapahtumia - suurimmalta osalta positiivisia. Jopa lakiin liittyvät asiat kuulostivat hyvältä, ja pokeri näytti jatkavan matkaansa entistä vahvempana.

Internetpokerin osakkeet nousevat kun uutta lakia ei onnistuta toteuttamaan

Halusimme uskoa, halusimme uskoa vahvasti siihen, että laki Amerikassa ei menisi läpi. Huhtikuussa näytti siltä, kuin lain läpi ajaminen ei olisi onnistunut millään tavalla. PartyGaming, 888 Holdings ja SportingBet olivat varmasti tyytyväisiään nähdäseen osakkeidensa nousevan noin 10% yhdessä yössä.

GSN 'High Stakes Poker' toiselle kaudelle

Vuonna 2006 moni pokeriohjelma liittyi sotaan katsojamääristä, mutta todennäköisesti yksikään ei ollut niin suosittu, kuin 'High Stakes Poker' Game Show Networkillä. Ensimmäisellä kaudella pelasivat mm. Daniel Negreanu, Doyle Brunson, Phil Hellmuth, Sammy Farha ja monet muut.

Varkonyi jäädyttää vastustajansa

Viimeisin versio InterPokerin sponsoroimasta Extreme Poker Championship-turnauksesta vei "kylmän pakan" merkityksen uusiin ulottuvuuksiin. Suomen Juha Helppi voitti ensimmäisen EPC-turnauksen, ja valitsi toiselle turnaukselle paikan jäätiköllä. Helppi ei kuitenkaan pystynyt vastustamaan Varkonyitä jäisissä oloissa.

More Stories

Saman Sukuiset Pelaajat

Mitä ajattelet nyt?