Neteller pidättää internetuhkapelipalvelut Amerikan asukkailta

Neteller pidättää internetuhkapelipalvelut Amerikan asukkailta 0001

Viimeiset muutokset ja tapahtumat saivat nyt myös Netellerin ilmoittamaan vetäytymisestään Amerikan internetuhkapelimarketista. He eivät enää anna amerikkalaisten tilien siirtää rahaa uhkapelisivustoilta ja/tai uhkapelisivustoille. Amerikkalaiset saavat tulevaisuudessakin käyttää Netelleriä kunhan eivät vain käytä sitä uhkapeleihin. Tosin tällä hetkellä amerikkalaiset eivät voi avata uusia tilejä, tämän asian uskotaan kuitenkin olevan vain hetkellinen. Neteller on myös ilmoittanut että kaikki Amerikan ulkopuolella asuvat saavat jatkaa Netellerin käyttöä normaalisti.

Netellerin ilmoitus tulee vain kaksi päivää sen jälkeen, kun sen kahta perustajaa syytettiin rahanväärennöksestä. Vaikka syytteitä ei olekaan vielä tehty, uskotaan että tämä liike saattaisi estää niiden tapahtumisen.

19. lokakuuta Neteller ilmoitti jatkavansa bisneksiään Amerikassa 270-päivän ajan - eli niin kauan kuin uusi laki tulee virallisesti voimaan. Ilmeisestikin jotain on nyt tapahtunut, koska he vetäytyivät Amerikasta huomattavasti aikaisemmin.

Netellerin tapaisia yhtiöitä on lukuisia. Kysymys on; aikovatko he tehdä tämän liikkeen Netellerin perässä?

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories