PokerNews myös turkin- ja hepreankielellä!

PokerNews myös turkin- ja hepreankielellä! 0001

PokerNews jatkaa laajenemistaan kansainvälisesti avaamalla sivunsa kahdelle uudelle kielelle, turkin- sekä hepreankielelle.

PokerNews Turkki voidaan löytää osoitteesta http://tr.pokernews.com , se tuo turkkilaisille viimeisimmät pokeriuutiset sekä haastattelut ja PokerNewsin upeat ilmaisturnaukset.

Turkinkielisen sivuston ylläpitäjä kommentoi asiaa: "Odotan innoissani tätä loistavaa tilaisuutta toimia turkkilaisen pokerin hyväksi, ja tuoda heille viimeisimmät tiedot pokerimaailmasta. Turkkilaisilla ei tähän hetkeen mennessä ole ollut yhtäkään internetsivustoa joka tarjoaisi pokeriuutisia."

PokerNews Israel taas on tehty hepreankielellä jotta israelilaiset saisivat lukea viimeisimmät pokeriuutiset internetistä. PokerNews on osoittanut todella suosituksi Euroopassa, ja nyt meidän on tullut aika levittyä muuallekin maailmaan. Australia, Kiina ja Japani ovat jo listalla, ja olemme todella tyytyväisiä saadessamme lisätä Israelin siihen.

PokerNews Israelin ylläpitäjä sanoi: "Lähdemme innolla projektiin, jossa on tarkoitus kasvattaa kiinnostusta pokeriin israelilaisten joukossa. Otamme haasteen vastaan ja yritämme selviytyä siitä kunnialla".

PokerNews Israelin löydät osoitteesta http://il.pokernews.com , onnea kummallekin uudelle PokerNews-sivustolle!

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories