Ryan Daut voittaa PCA-turnauksen Bahama-saarilla

Ryan Daut voittaa PCA-turnauksen Bahama-saarilla 0001

Finaalipöytään mentäessä Isaac Newton johti turnausta ylivoimaisesti. Hän aloitti päivän paratiisissa samalla tavalla kun hän aloitti eilisenkin - näytti jo siltä, että kukaan ei voittaisi häntä. Olimme tietenkin väärässä.

Turnauspäivää oli kulunut noin 4 tuntia kun mukana oli vielä kuusi pelaajaa ja kaikki luulivat finaalipöydän kestävän ikuisuuden. Mutta, kun ensimmäinen pelaaja tiputettiin, seuraavaa tippumista ei tarvinnut odottaa kauan. Ensimmäiseksi tippui Frank Rusnak kun Robert Ford meni all-in, Frank maksoi kädellä K-K flopin ollessa J-9-9. Ford näyttää AK ja saa onnekkaan ässän riverillä tiputtaen Rusnakin.

Seuraavaksi Jonathan Littles sai kärsiä epäonnesta mennessään all-in A-Q-kädellä jolloin Ryan Daut maksoi kädellä K-6. Floppi A-Q-6, mutta river toi 6-kortin jolloin Ryanin kolmoset voittavat Jonathanin kaksi paria, ja näin Littles on ulkona turnauksesta viidentenä.

Robert Mizrachin vuoro tippua neljännellä sijalla, kun hän maksoi Haxtonin korotuksen ennen floppia. Floppi: T-3-3, kummatkin katsovat. Turn on J ja Mizrachi panostaa, Haxton maksaa samantien. River on 8 ja Haxton laittaa kaikki merkkinsä keskelle. Mizrachi maksaa, Haxton näyttää Q-9 ja Mizrachi on ulkona turnauksesta.

Nyt Ryan Daut ja Robert Fordin merkkimäärät olivat suunnilleen samankokoiset, mutta Haxtonilla oli suuri johto (yli 55% merkeistä). Ford meni all-in ennen floppia ja Daut maksoi. Ford näyttää 2-2, Daut näyttää K-K ja fordin rahat riittivät juuri ja juuri ison blindin maksuun. Seuraavassa kädessä hän tippui.

Nyt Daut ja Haxton pääsivät pelaamaan vastakkain, Haxtonin ollessa vieläkin selvässä johdossa vaikkakin Daut tuplasi pelimerkkinsä. Kolmen käden aikana Duat tuplasi merkkinsä vielä kerran, ja suuri taistelu oli valmis alkamaan. Daut (ja blindit) söivät Haxtonin merkkejä noin tunnin ajan, ja kun hänellä ei ollut enää paljoa jäljellä, kummatkin menivät all-in, Daut näyttää A-T-käden ja Haxton Q-8. Kumpikaan ei osunut pöytään ja näin Duat voittaa ratkaisevan käden ässällä. Mukavan palkintorahan ($1,535,255) lisäksi Ryan Daut sai lipun WPT-finaaliin myöhemmin tänä vuonna.

Tulokset:

1. Ryan Daut, $1,535,255
2. Isaac Haxton, $861,789
3. Robert Ford, $550,980
4. Robert Mizrachi, $409,703
5. Jonathan Little, $317,873
6. Frank Rusnak, $247,234

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories