888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Lentokone täynnä tähtiä - Team Full Tilt saapuu Melbourneen

Lentokone täynnä tähtiä - Team Full Tilt saapuu Melbourneen 0001

Urheilujoukkueet matkustavat usein yksityisissä lentokoneissaan, joissa monien miljoonien arvoiset huippu-urheilijat istuvat erityisesti heitä varten tehdyissä tuoleissaan, ja jos tämä lentokone ei saavu paikalle, ei myöskään joukkue.

Quantasin lennolla 94 nähtiin mukava määrä pokeritähtiä, kun noin 135 Full Tilt-työntekijää, ammattilaista ja Aussie Millions-pakkauksen voittajaa lähtivät ilmaan. Tämä tarkoittaa sitä, että paikalle tulee Full Tiltin pelaajia, kuin vuoden 2004 Aussie Millionsissa oli pelaajia yhteensä.

Pelaajat, kuten Chris Ferguson, Howard Lederer, Phil Ivey, Gus Hansen ja monet muut pokeritähdet tulivat ulos 2. terminaalista Melbournen lentokentällä.

Ammattilaisten saapumisen aikaan tapahtui myös mielenkiintoinen asia lentokentällä - joku oli unohtanut pakettinsa terminaaliin, ja sitä epäiltiin pommiksi, joten asiantuntijat kutsuttiin paikalle tunnistamaan/purkamaan "pommia".

Kaikki kuitenkin saapuivat turvallisesti ja levollisena paikalle. Olemme varmoja siitä, että monet lento-94:llä olleista pelaajista tulevat ottamaan osaa erikoisturnaukseen, jossa sisäänosto on $100,000. Muista katsoa turnausreportaasia PokerNews.com:sta.

More Stories

Mitä ajattelet nyt?