Taas yksi pokerihuone sulkee ovensa amerikkalaisille pelaajille - Doyle's Room

Taas yksi pokerihuone sulkee ovensa amerikkalaisille pelaajille - Doyle's Room 0001

Pokerimaailma on taas saanut uuden iskun josta ilmoitettiin myöhään maanantai-iltana. Doyle Brunson Poker Network, mm. Doyle's Room-pokerihuoneen koti päätti sulkea ovensa amerikkalaisille pokerinpelaajille.

Maanantai-iltana yrittäessään kirjautua Doyle's Roomiin sisään, amerikkalaisia odotti ikävä yllätys, kun seuraava viesti tuli ruutuun: "As you may be aware, the management of the Doyle Brunson Poker Network has decided not to permit online real money play by U. S. based players."

"U. S. online poker players are not permitted to sign up for real money play or deposit funds into existing accounts. Commencing March 1, 2007, all U. S. players on DoylesRoom.com will be blocked and…will be able to access only the withdrawals page."

Jokainen pelaaja sai sähköpostin asiasta. Amerikkalaisille pelaajille annettiin myös mielenkiintoinen tarjous. Pelaajat Doyle's Room-pokerihuoneella voisivat siirtää tilinsä Full Tilt-pokerihuoneelle, kaikki pisteet siirtyisivät mukana.

Nyt kun Doyle's Room on liittynyt pokerihuoneisiin jotka ovat ulkona Amerikan pokeribisneksestä, tämä jättää meille vain kourallisen pokerihuoneita joissa amerikkalaiset voivat vieläkin pelata vapaasti.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories