Poker Pro For a Year: EPT Dortmund-ilmaisturnaus pelattu

Poker Pro For a Year: EPT Dortmund-ilmaisturnaus pelattu 0001

Viime viikonloppuna 42 onnekasta pelaajaa pelasivat ILMAISESTA paikasta European Poker Tour Dortmund-turnauksessa. Seuraavassa hieman tietoa siitä, miten ilmaisturnauksessa kävi.

Paikka yhteen Euroopan suurimmista turnauksista on jotain josta monet meistä vain unelmoivat. FI Poker News-lukijoilla on kuitenkin mahdollisuus osallistua näihin turnauksiin - lähes ilmaiseksi. Jos ette vielä ole tutustuneet, tutuskaa nyt PokerProForAYear-sivustoon joka lähettää pelaajia suurimpiin turnauksiin ympäri maailmaa.

Joten, ilmaisturnaukseen lähdettiin 42 pelaajan voimin, ensimmäinen oli ulkona jo muutaman minuutin pelin jälkeen. Taistelu finaalipöydästä kesti noin 90 minuuttia, jonka jälkeen turnauksen top-10 oli tiedossa. Pacific Pokerin mukava turnausjärjestelmä takasi sen, että ilmaisturnauksessa pystyi oikeasti pelaamaan pokeria.

DMTRX:llä oli finaalipöytään tullessa vähiten merkkejä, mutta monet korotukset ennen floppia saivat hänet paljon parempaan tilanteeseen.

Finaalin alkuvaiheessa monet tilanteet ratkaistiin agressiivisella pelillä ennen floppia. Kassike ja merock ajautuivat juuri tällaiseen tilanteeseen, kun Kassike meni all-in saaden maksun merockilta. Kassike näyttää 6-6, merock K-K. Pöytä tuo kuitenkin Kassikelle suoran. Tämän jälkeen merock laittaa loput merkit keskelle kädellä 5-5 ja häviää potin, näin tippuen ulos 8. sijalla.

Noin puolen tunnin pelaamisen jälkeen turnaus meni tauolle, jäljellä oli vielä 5 pelaajaa, jokaisen silmissä kiilteli paikka EPT Dortmund-turnaukseen.

Heads up-peli alkoi kun blindit olivat 500/1000 ja Kassike oli juuri tiputtanut k3nn3:n. Kassike ja DMTRX olivat ainoita jäljellä, Kassike piti hallussaan noin 66% merkeistä. Tilanne kuitenkin muuttui ja DMTRX pääsi niskan päälle kovan taistelun jälkeen. Kassike voitti kuitenkin tärkeän potin jossa mentiin all-in ennen floppia käsillä TT vs. AK. DMTRX pistää seuraavassa kädessä loput merkit keskelle mutta se ei tilannetta paranna, Kassike lähtee EPT Dortmund-turnaukseen!

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories