888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Everest Poker matkaa kohti huippua

Everest Poker matkaa kohti huippua 0001

Monikielinen pokerihuone Everest Poker on selvästi saavuttamassa pokerin huippua, ja se tekee sitä hyvällä vauhdilla. Everest Poker on noussut 4. sijalle rahapeliliikenteessä, ottaen kokoajan kiinni PokerStarsia, Party Pokeria ja Full Tilt Pokeria.

Viimeiset numerot PokerSiteScoutilta näyttävät Everest Pokerin olevan pokerihuone, jolla on 4. korkein pelaajaliikenne, ja jonka edellä on vain jo pitkään bisneksessä olleet PokerStars, Party Poker ja Full Tilt Poker.

Vielä enemmän vaikuttavaa on se, että Everest on saavuttanut tämän kaiken ilman yhtäkään pelaajaa Amerikasta - PokerStars ja Full Tilt Poker sallivat amerikkalaisten pääsyn sivustolle vieläkin, ja Party Poker oli maailman suurin pokerihuone kun se vielä antoi amerikkalaisten pelata sivustollaan, nyt se kuitenkin on toisiksi suurin maailmassa ilman Amerikkaa.

Everest Poker on perustettu todella nopeasti suosioonsa nähden - se on ollut bisneksessä vain noin 2 vuotta. Jos lukemat todella pitävät paikkaansa, Everest Poker on Euroopan suosiossa varmasti monikielisen sivustonsa ansiosta.

Everest Poker on varmasti myös loistava pokerihuone suomalaisille - pääset pelaamaan lukuisia muita eurooppalaisia vastaan, sivustolla on mm. paljon pelaajia rajanaapuristamme, Ruotsista.

Kyseessä ei myöskään ole vain rahapelisivusto, turnauksiakin löytyy. Paljon pienempien sisäänostojen turnauksia, sekä satelliitteja EPT- ja WPT-turnauksiin.

Tarjoamme Everest Pokerille $50-bonuksen tavallisen $100-bonuksen lisäksi.

More Stories

Mitä ajattelet nyt?