NBC ja Caesar's Palace tarjoavat: Heads-Up Poker Championship III

NBC ja Caesar's Palace tarjoavat: Heads-Up Poker Championship III 0001

NBC ja Caesar's Palace tekevät yhteistyötä tuodakseen katsojille vuosittaisen Heads-Up Poker Championship-turnauksen - tämä vuotinen on kolmas kerta. Turnaus tullaan pitämään maaliskuun alussa, mukaan odotetaan 64 pelaajaa ja turnausta pelataan "play-off-tyylillä".

NBC on tiedottanut 16 suurinta nimeä jotka ovat jo hyväksyneet kutsun turnaukseen. Nämä 16 pelaajaa ovat 2006 Heads-Up Poker-mestari Ted Forrest, 2005 Heads-Up Poker-mestari Phil Hellmuth, 2005 & 2006 toiselle sijalle sijoittunut Chris Ferguson, plus 13 muuta pokerimaailman suurinta nimeä: Doyle Brunson, Johnny Chan, Antoniu Esfandiari, Sam Farha, Gus Hansen, Jennifer Harman, Phil Ivey, Howard Lederer, Daniel Negreanu, sekä viimeiset neljä WSOP-mestaria Chris Moneymaker, Greg Raymer, Joe Hachem ja Jamie Gold.

Monet tietolähteet ovat listanneet myös muut 46 pelaajaa jotka on kutsuttu turnaukseen. Jos kaikki nämä pelaajat ovat hyväksyneet kutsun, pelaajia on yhteensä 62, ja tämä jättää kaksi "villiä korttia" jäljelle. Tässä 46 muuta pelaajaa: Patrik Antonius, Rene Angelil, Bobby Baldwin, David Benyamine, Andy Bloch, Brad Booth, Humberto Brenes, Todd Brunson, Don Cheadle, T.J. Cloutier, Allen Cunningham, John D'Agostino, Annie Duke, Eli Elezra, Shannon Elizabeth, Scott Fischman, Barry Greenstein, Phil Gordon, Clonie Gowen, Tony G, Gus Hansen, Cheryl Hines, Kenna James, John Juanda, Gabe Kaplan, Phil Laak, Nam Le, Tuan Le, Erick Lindgren, Jeff Madsen, Mike Matusow, Isabelle Mercier, John Michael, Michael Mizrachi, Yosh Nakano, Scotty Nguyen, Chip Reese, Huck Seed, Erik Seidel, Mike Sexton, Shawn Sheikhan, Jeff Shulman, Gavin Smith, Jennifer Tilly, JC Tran, ja David Williams.

Paikat 63 ja 64 annetaan NBC:n ja Caesar's Palacen järjestämien tapahtumien voittajille. Caesar's antaa paikan voittajalle turnauksessa, joka pidetään 10. helmikuuta, sisäänosto $230.

Turnauksesta jäi silti moni suuri nimi pois - monet näistä nimistä voivat varmasti näyttää samanlaista ellei parempaa ansiolistaa kuin jotkin mukana olevista. Mm. Men Nguyen, "Devilfish" Ulliott, David Pham, Dan Harrington, Juan Carlos Mortensen, Hasan Habib, Marcel Luske, Layne Flack, Freddy Deeb, Amir Vahedi, Kathy Liebert, Hoyt Corkins, Victor Ramdin ja John Phan ovat erityisen nimekkäitä, mutta eivät kuitenkaan saaneet kutsua.

Turnauksen voittajan arvioidaan saavan noin $500,000.

Haluatko itse pelata turnauspokeria? Ota osaa Full Tilt Pokerin järjestämiin FTOPS-turnauksiin. Lataa Full Tilt Poker.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories