Microsoft julkaisee Texas Hold'em-pelin - vain huvin vuoksi!

Microsoft julkaisee Texas Hold'em-pelin - vain huvin vuoksi! 0001

Internetin pokerihuoneille on varmasti vielä liian aikaista hätäillä, mutta Microsoft Vistalle julkaistava Texas Hold'em-peli voi herättää keskustelua.

Microsoft Vista on XP-systeemin seuraaja, joka julkaistiin vasta viisi vuotta XP:n jälkeen monista kehityksen aikana tapahtuneista hidastuksista johtuen. Uusien grafiikka- turvallisuus- ja yleisparannusten jälkeen Vista kuitenkin pääsi markkinoille - joku voisi sanoa että se on täydellin pokerille.

Microsoft Vista Ultimate on systeemin versio joka tarjoaa uusia ominaisuuksia ja ekstroja. Yksi "ekstroista" on No Limit Texas Hold'em jossa voit pelata viittä tietokoneen pelaajaa vastaan.

Kuinka todennäköistä kuitenkin on se, että Microsoft tyytyy tähän? Microsoftin kaltainen yritys tuo markkinoille tuotteen, joka on vain prototyyppi, mutta voisi tehdä paljon rahaa? Asiasta voidaan toki keskustella, mutta Microsoft on hyvä tekemään muiden ideoista vielä parempia huikealla ammattitaidollaan. Emme varmasti olisi niinkään yllättyneitä jos ohjelmaa kehitetään oikean rahan kanssa pelattavaksi.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories