Pokerikanava Euroopan televisioruutuihin!

Pokerikanava Euroopan televisioruutuihin! 0001

The Poker Channel, yksi Ison Britannian pokerikanavista tullaan esittämään Euroopassa. Skandinavia, Saksa ja Ranska esittävät Poker Channelia ensimmäistä kertaa 1. maaliskuuta.

Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Ranska ja Saksa, näitä maita pidetään kasvavina pokerimarketteina ja se myös näkyy. Nyt nämä onnekkaat maat saavat myös pokerikanavan sen tullessa Eurooppaan. Kanava nähdään maanosan suurimmassa digitaalisessa satelliittiverkossa jonka nimi on varmasti monelle tuttu; Canal Digital.

Crisbin Nieboer, Poker Channelin perustaja sanoo: "Kanava on ollut suuri suosio Isossa Britanniassa, sillä on jopa yli miljoona katsojaa joka kuukausi 8 mailin säteellä siitä lähtien kun sen näyttäminen aloitettiin maaliskuussa 2005. Olemme innoissamme saadessaamme levittää kanavaa ympäri Eurooppaa, olemme tehneet sopimukset suosittujen alueiden johtavien verkkojen kanssa. Uskomme ihmisten haluavan nähdä korkeatasoista pokeriohjelmaa, ja meidän listalta löytyvät maailmanluokan turnaukset, suurten panosten rahapelit, dokumentteja, pokeriopetusta ja klassikko-pelien katsomista."

Katsojat Euroopasta voivat odottaa näkevänsä seuraavia ohjelmia:

European Poker Masters - Katso pokerimaailman suurten nimien turnauspelaamista turnauksessa, jossa palkintopotti on yli €1,000,000. Mukana mm. Ivey, Hansen ja Chris 'Jesus' Ferguson.

Miljoonan dollarin rahapeli - Suurten panosten rahapeli joka pelattiin Lontoossa. Mukana Phil Ivey, Gus Hansen, Howard Lederer, Erik Seidel, Jennifer Harman, John Juanda, Mike Matusow, Erik Lindgren, Chris Ferguson, Mark Goodwin ja Tony G.

Do It Like... - Näe suurimmat pokerimaailman nimet lähempää ja kuule pokeriammattilaisten mielipiteitä toisistaan.

Poker Channel on maailman ensimmäinen pokerille suunniteltu kanava, joka avattiin virallisesti marraskuussa 2005 Sky-kanavalla. Poker Channel tarjoaa myös broadband-palvelua josta voit lukea lisää osoitteesta PokerChannelBroadband.com.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories