PokerProForAYear - EPT Dortmund-ilmaisturnaus ensi viikonloppuna

PokerProForAYear - EPT Dortmund-ilmaisturnaus ensi viikonloppuna 0001

Olemme pelanneet jo hyvän aikaa PokerProForAYear-liigan 1. sarjaa, jos kuitenkin rekisteröidyt nyt, sinulla on vielä mahdollisuus voittaa loistavia palkintoja.

Voit ansaita PokerProForAYear-liigapisteitä pelaamalla PokerProForAYear-tapahtumissa (jotka pelataan ainoastaan Pacific Pokerilla), voit myös ansaita bonuspisteitä pelaamalla mitä tahansa turnauksia Pacific Pokerilla, joihin ostetaan sisään rahalla. Olemme lisänneet 12,000 pisteen rajan jokaiseen sarjaan, jotta useammilla pelaajilla olisi mahdollisuus pysyä mukana kärjen tuntumassa.

Jos haluat pelata PokerProForAYear-liigassa ja päästä jaolle $150,000 arvosta palkintoja, suuntaa PokerProForAYear-liigan virallisille kotisivuille. Sinun täytyy rekisteröityä Pacific Pokerille PokerProForAYear/PokerNews-linkkien kautta (jos olet jo tehnyt tämän, pääset mukaan) ja täyttää kaavake PokerProForAYear-sivuilla.

EPT Dortmund-ilmaisturnaukseen ei enää voi päästä mukaan, mutta jos latasit Pacific Pokerin PokerProForAYear/PokerNews-linkkien kautta ja keräsit 200 Pacific Poker-pistettä 1. tammikuuta - 10. helmikuuta välisenä aikana, sinulla on oikeus osallistua. Ilmaisturnauksen onnekas voittaja voittaa $8,500-arvoisen pakkauksen joka sisältää sisäänpääsyn EPT Dortmund-turnaukseen ja noin $2,000 matkakuluihin.

Lisäksi, EPT Dortmund-ilmaisturnauksen voittaja saa 12,000 PokerProForAYear-liigapistettä, joka takaa hänelle automaattisen pääsyn 1. sarjan finaaliin 28. helmikuuta, klo 16:00 EST. 1. sarjan finaalin voittaja pääsee mukaan PokerProForAYear-finaaliin, ja lennätetään salaiseen kohteeseen 9 muun finalistin kanssa.

Päävoitto PokerProForAYear-liigassa; sinut sponsoroidaan neljään suureen liveturnaukseen vuonna 2008 - tämä on yli $50,000 arvoinen! Pakkaus sisältää matkustus- ja majoituskulut, sisäänostot plus voittaja saa oman bloginsa osoitteeseen www.pokerproforayear.com.

Mitä ajattelet nyt?

Register to leave a comment

More Stories

Other Stories