888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerProForAYear - EPT Dortmund-ilmaisturnaus ensi viikonloppuna

PokerProForAYear - EPT Dortmund-ilmaisturnaus ensi viikonloppuna 0001

Olemme pelanneet jo hyvän aikaa PokerProForAYear-liigan 1. sarjaa, jos kuitenkin rekisteröidyt nyt, sinulla on vielä mahdollisuus voittaa loistavia palkintoja.

Voit ansaita PokerProForAYear-liigapisteitä pelaamalla PokerProForAYear-tapahtumissa (jotka pelataan ainoastaan Pacific Pokerilla), voit myös ansaita bonuspisteitä pelaamalla mitä tahansa turnauksia Pacific Pokerilla, joihin ostetaan sisään rahalla. Olemme lisänneet 12,000 pisteen rajan jokaiseen sarjaan, jotta useammilla pelaajilla olisi mahdollisuus pysyä mukana kärjen tuntumassa.

Jos haluat pelata PokerProForAYear-liigassa ja päästä jaolle $150,000 arvosta palkintoja, suuntaa PokerProForAYear-liigan virallisille kotisivuille. Sinun täytyy rekisteröityä Pacific Pokerille PokerProForAYear/PokerNews-linkkien kautta (jos olet jo tehnyt tämän, pääset mukaan) ja täyttää kaavake PokerProForAYear-sivuilla.

EPT Dortmund-ilmaisturnaukseen ei enää voi päästä mukaan, mutta jos latasit Pacific Pokerin PokerProForAYear/PokerNews-linkkien kautta ja keräsit 200 Pacific Poker-pistettä 1. tammikuuta - 10. helmikuuta välisenä aikana, sinulla on oikeus osallistua. Ilmaisturnauksen onnekas voittaja voittaa $8,500-arvoisen pakkauksen joka sisältää sisäänpääsyn EPT Dortmund-turnaukseen ja noin $2,000 matkakuluihin.

Lisäksi, EPT Dortmund-ilmaisturnauksen voittaja saa 12,000 PokerProForAYear-liigapistettä, joka takaa hänelle automaattisen pääsyn 1. sarjan finaaliin 28. helmikuuta, klo 16:00 EST. 1. sarjan finaalin voittaja pääsee mukaan PokerProForAYear-finaaliin, ja lennätetään salaiseen kohteeseen 9 muun finalistin kanssa.

Päävoitto PokerProForAYear-liigassa; sinut sponsoroidaan neljään suureen liveturnaukseen vuonna 2008 - tämä on yli $50,000 arvoinen! Pakkaus sisältää matkustus- ja majoituskulut, sisäänostot plus voittaja saa oman bloginsa osoitteeseen www.pokerproforayear.com.

More Stories

Mitä ajattelet nyt?