Andreas Hoivold voittoon EPT:t Dortmundin turnauksessa

Andreas Hoivold voittoon EPT:t Dortmundin turnauksessa 0001

Jos nimi on sinulle tuttu, olet luultavasti Poker Million tv-sarjan ystävä. Christianstadista Norjasta kotoisin oleva Andreas Hoivold viihdytti Isoa-Britanniaa Poker Million-finaalissa viime joulukuussa. Nyt hän on voittanut EPT-tittelin vaikka siirtyi ammattilaiseksi vasta seitsemän kuukautta sitten.

Euroopan toimittajamme Barry Carter sekä Nicky O'Donnell toimittivat Dortmundin tapahtumat Pokernews.comiin kaikkien European Poker Tourin fanien nähtäväksi. Suuri osallistujamäärä, joiden joukossa oli myös monia suuria tähtiä, loi ensimmäiseen Saksan isännöimään EPT-turnauksen valtavan palkintosumman. Kun tapahtumat saatiin päätökseen noin puolenyön aikaan sunnuntaina, 48 pelaajaa poistui areenalta voittajana, muutamat paljon entistä rikkaampina!

Pelaajamäärän tiputtua noin kahteenkymmeneen jäljellä oli vielä monia pokerin tähtinimiä. Ben Grundy, Jonny Lodden, Erik Lindberg sekä Andreas Hoivold olivat kaikki vielä hyvin mukana kilpailussa. Hoivold oli epäonninen Poker Million 2006-turnauksessa, mutta hymyilevän norjalaisen onni oli kääntynyt Dortmundissa. Hän pääsi vauhtiin viimeisillä kierroksilla ja vei EPT Dortmund-tittelin.

Mahtava palkinto toisessa ja lähes 900000 dollaria sisältävä salkku toisessa kädessään hän virnisti kuin Irvikissa lehdistön pyytäessä häneltä kommentteja.

"Taskurahoja!", hän kommentoi vaatimattomasti mahtavasta voitostaan. Norjan elintaso taitaa olla vieläkin korkeampi kuin olemme kuvitelleet!

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories