Australialainen Nicholas Suter voitti $12 000 PartyPokerin Freerollin

Australialainen Nicholas Suter voitti $12 000 PartyPokerin Freerollin 0001

Australialainen Nicholas Suter voitti hiljattain ensimmäisen 12 000 dollarin Team PokerNews WSOP Freeroll –turnauksen PartyPokerissa. PartyPokerissa pelataan vielä kolme WSOP Freeroll –turnausta, joten sinulla on vielä hyvät mahdollisuudet päästä Nicholaksen ja Team PokerNewsin kanssa pelaamaan ilmaiseksi vuoden 2007 WSOP–turnaukseen!

Pelaajia oli yli 1500 ja vain yksi 12 000 dollarin palkintopaketti tarjolla, joten Team PokerNews freerollin pelaajilla oli vastassaan varsin lannistavat näkymät.Yli kuuden pelitunnin jälkeen Nicholas Suter Länsi-Australiasta selviytyi voittajaksi – ja sai saaliikseen 12 000 dollarin palkintopaketin tämän vuoden WSOP-turnausta varten.

Vaikkei sinulla olisikaan tiliä PartyPokerissa, älä hätäile, sillä jäljellä on vielä kolme Team PokerNews WSOP freeroll –turnausta, joihin voit osallistua. Joka turnauksessa on palkintona yksi 12 000 dollarin palkintopaketti, johon kuuluu pääsy 2007 WSOP:n päätapahtumaan, sekä 2 000 dollaria käyttörahaa matkoja ja majoitusta varten.

Voidaksesi osallistua näihin freeroll-turnauksiin sinun täytyy ladata koneeseesi PartyPoker erityisen PokerNews –linkkimme kautta. Kun olet saanut avattua itsellesi uuden tilin, sinun täytyy pelata 500 reikattua kättä jokaista freerollia varten, johon haluat osallistua. Seuraava freeroll pelataan PartyPokerissa huhtikuun 14. päivänä, ja sinulla on aikaa maaliskuun 30. päivään asti täyttää kaikki vaatimukset (lataa PartyPoker PokerNewsin kautta, rekisteröi uusi tili ja pelaa 500 reikattua kättä).

Jos olet ilmoittautunut PartyPokeriin PokerNewsin kautta jo aikaisemmin, voit myös pelata näissä freerolleissa , kunhan raked hands –ehto täyttyy. Lisää $12 000 Team PokerNews WSOP freeroll –turnauksia on luvassa PartyPokerissa toukokuun 12. päivänä ja kesäkuun 16. päivänä – lue tarkemmat tiedot ja viimeiset

ilmoittautumispäivät PokerNews Freerolls –sivuiltamme.

Lahjoitamme yli 250 000 dollaria WSOP Freerolls –turnauksissamme, ja summa sen kun kasvaa. Seuraa PokerNews-sivuja ja sinulla on mahdollisuus voittaa ilmaiseksi 12 000 dollarin palkintopaketti.

Toim. huom.: Haluaisitko olla seuraava WSOP-voittaja? Ilmoittaudu PartyPokerissa jo tänään.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories