Mansion $100 000 turnauksen uusi aikataulu

Mansion $100 000 turnauksen uusi aikataulu 0001

MANSIONin jokapäiväiseen $100 000 guaranteed turnaukseen tulee muutoksia. Koska australialaisten ja aasialaisten osuus pelaajista on kasvanut, tiettyinä viikonpäivinä turnaukset siirretään alkamaan aikaisemmin. Se tuskin estää PokerNewsin pelaajia nauttimasta tästä ison rahan turnauksesta.

Maanantaista 19. maaliskuuta lähtien jokapäiväinen $100t turnaus saa uuden alkamisajan tiettyinä päivinä. Eurooppalaisten pelaajien ei kuitenkaan tarvitse huolestua, sillä klo 20.00 GMT säilyy aloitusajankohtana tiistaisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin joka viikko. $100t turnauksen ystäviä odottaa aikaisempi, klo 11.00 GMT alkava turnaus maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin viikoittain.

Tällä tavalla MANSION pyrkii selvästikin houkuttelemaan eteläisen pallonpuoliskon pelaajia. Varmasti monet brittiläiset kotona pelaavat nettiammattilaisetkin nuolevat huuliaan, kun heille avautuu mahdollisuus pelata päiväsaikaan tässä turnauksessa kolmasti viikossa. Harvoja tämän suuruusluokan turnauksia pidetään tähän aikaan päivästä. Mahtaako $49 000 keskimääräinen overlay säilyä klo 11 aamupäivällä? Se selviää lähiviikkoina!

PokerNewsin nettisivuilla vierailee selvästikin taitavia pelaajia. Jo kaksi sivuillamme vieraillutta pelaajaa on voittanut $100 000 guaranteed turnauksen. Pelaajanimi "Tcarrico" sai kahmittua $24 000 ensimmäisestä sijasta, ja neljä muuta vähemmän onnekasta on saanut toisesta sijasta kukin $15 000.

Toinen voittaja PokerNewsista sattuu olemaan toimittajanne ja tämän artikkelin kirjoittaja. Pelaajanimellä "MrMoves" minulla oli onni saada potti kotiin helmikuussa pelatussa $100t guaranteed turnauksessa. Minua onnitellaan vieläkin siitä hyvästä, niin suosittu tämä turnaus on. Jos minunlaiseni onnenmyyrä voi voittaa, voi kuka tahansa saada huippusaaliin!

MANSION lähetti minulle hiljattain uskomattomia tilastoja $100t guaranteed turnaukseen osallistuneista PokerNews pelaajista. Yhdessä te (minä mukaan lukien) olette voittaneet $284 550 siitä lähtien kun turnaukset aloitettiin vuoden 2007 alussa.

Turnausten aloittamisesta kuluneiden 71 päivän aikana MANSION on pistänyt $3 500 000 overlaysien maksamiseen. Keskimäärin $49 765 lisää joka päivä!

Toim.huom: Jos minä voin voittaa $100t guaranteed turnauksen, voit sinäkin! Lataa koneeeseesi Mansion Poker tänään ja saat tilillesi $1000 bonuksen.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories