CD Poker järjestää kaksi $12,000 Team PokerNews ilmaisturnausta

CD Poker järjestää kaksi $12,000 Team PokerNews ilmaisturnausta 0001

Haluatko liittyä Team Pokernewsiin tämän vuoden WSOP Main Event-turnauksessa? CD Poker ja PokerNews tarjoavat sinulle siihen kaksi mahdollisuutta – ilmaiseksi!

World Series of Poker on maailman suurin ja vanhin pokeriturnaus ja se pidetään heinäkuussa Las Vegasissa. CD Pokerin $12,000 WSOP-ilmaisturnauksen voittaja saa mahtavan paketin, joka sisältää pääsyn $10,000 WSOP Main Event-turnaukseen, lisäksi vielä $2,000 matkustus- ja majoituskuluihin.

Lauantaina, 28.päivä huhtikuuta, klo 14.00 EST, järjestetään ensimmäinen kahdesta CD Pokerin $12,000 Team PokerNews-ilmaisturnauksesta. Päästäksesi tähän turnaukseen, sinun täytyy ladata CD Poker erikoislinkkiemme kautta ja rekisteröidä uusi pelitili. Rekisteröitymisen jälkeen tee talletus, ansaitse vain yksi CD Pokerin piste ja siinä kaikki - yksinkertaista.

Jos olet aikaisemmin liittynyt PokerNewsin kautta CD Pokerille, ei hätää, pääset silti tähän ilmaisturnaukseen, yksinkertaisesti ansaitse vain yksi CD Pokerin piste ja olet mukana. Varmista, että täytät kaikki ehdot ennen 28. päivää huhtikuuta päästäksesi tähän ilmaisturnaukseen.

Eikä siinä vielä kaikki, meillä on myös toinen $12,000 Team PokerNews WSOP-ilmaisturnaus CD Pokerilla lauantaina, 2.päivä kesäkuuta, klo 14.00 EST. Kaikki vaatimukset ovat samat kuin ensimmäisessä turnauksessa (rekisteröidy PokerNewsin kautta CD Pokerille ja ansaitse yksi piste), paitsi että vaatimukset tulisi täyttää ennen toukokuun 28. päivää.

Voit ansaita jopa 8 CD Pokerin pistettä per jako rahapeleissä tai 20 CD Pokerin pistettä per dollari turnauksen sisänoston lisämaksusta (20+2$ turnauksesta saa 2x20=40 CD Pokerin pistettä) eli pääsy molempiin ilmaisturnauksiin ei voisi olla enää helpompaa!

Jos haluat lisätietoa CD Pokerin ja muista Team PokerNewsin erikoisilmaisturnauksista tai haluat tietää miten pääset ilmaiseksi WSOP-turnauksiin, vieraile säännöllisesti meidän ilmaisturnaussivuillamme.

Toim. Huom. Käytä hyväksesi 150 %:n talletusbonusta 500$ asti ja ota tilillesi varaslähtö CD Pokerilla.

More Stories

Other Stories