WSOP 2017 Now Live

MANSION Poker lahjoittaa 5 000 000 dollaria pelaajille – ja lisää on tulossa!

MANSION Poker lahjoittaa 5 000 000 dollaria pelaajille – ja lisää on tulossa! 0001

Missä päin maailmaa sitten oletkin, MANSION Pokerilta löytyy sinun aikavyöhykkeellesi sopiva iso turnaus. Tiistaisin , torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin $100K turnaus alkaa klo 20.00 GMT (21.00 BST; 22.00 CET). Muina viikonpäivinä turnauksen alkamisaika on 11.00 GMT (12.00 BST; 13.00 CET), jotta Kaukoidässä asuvilla pelaajilla olisi suotuisat mahdollisuudet osallistua peliin.

Jos haluat todella saada vastinetta rahoillesi MANSIONilta, nämä Englannin aamupelit ovat siihen parhaat, sillä niihin osallistuu vähemmän pelaajia kuin iltapeleihin. Älä sitten väitä, ettemme ole kertoneet tästä!

Eräälle 43-vuotiaalle venäläiselle nettipelaajalle, "Evgenelle", ei tarvitse kertoa! Muut pelaajat varmaan kiristelevät hampaitaan, kun he lukevat tätä! MANSION on yksi harvoista yrityksistä, jotka toitottavat muille siitä, että se lahjoittaa rahaa miljoonittain! Ja kuka siitä hyötyy? Me, tavalliset nettipokerin pelaajat!

MANSION Poker on luonut järisyttävän päivittäisen turnauksen, jossa se takaa palkintojen kokonaismääräksi 100 000 dollaria. Kyllä, JOKA PÄIVÄ! Buy-in on 100 dollaria, mutta päivittäisissä satelliittiturnauksissa pelaaja voi päästä mukaan 10 dollarilla (plus rebuy) tai 20 dollarilla (freezeout).

Jotta tarvittava takuusumma saataisiin kokoon, tarvittaisiin jopa 1000 pelaajaa jokaiseen näistä päivittäisistä MTT-turnauksista. Tosiasiahan on, ettei sellaisia määriä tule. Yleensä turnauksiin osallistuu noin 500 – 600 pelaajaa. Mietipä sitä; peliin laittamasi 100 dollaria korotetaan jopa 80 –100 prosentilla, kun se laitetaan palkintorahastoon. Pelaajat maksavat rahastoon keskimäärin 53 000 dollaria, ja parhaat pelaajat saavat palkintoina takaisin yhteensä 100 000 dollaria.

Mikä lahja! Sadat pelaajat ovat jo saaneet suuren tuoton sijoitukselleen, kun heillä on näin suuri etu puolellaan – tai kuten amerikkalaiset sanovat, odotusarvo on todella positiivinen!

Virallisten tilastojen mukaan MANSION on tammikuun 3. päivästä lukien lisännyt 5 206 470 dollarin overlayt "$100K-A-DAY" -turnauksensa palkintorahastoon, eikä sen loppumisesta näy tällä hetkellä mitään merkkiä.

"Evgene " on napannut 24 000 dollarin voittopalkinnon jo kolmesti viimeisten kolmen kuukauden aikana, ja hän on voittanut yhteensä yli 90 000 dollaria, kun mukaan lasketaan kaikki palkintosijoitukset muiltakin päiviltä. Noin puolet tuosta voittosaaliista on itse asiassa suora lahja MANSION Pokerilta!

Tee kuten "Evgene" ja kääri helposti käteistä MANSION Pokerilta.

More Stories

Mitä ajattelet nyt?