PartyPoker jakaa voittorahoina joka kuukausi 5 miljoonaa

PartyPoker jakaa voittorahoina joka kuukausi 5 miljoonaa 0001

PartyPoker tekee väkevää paluuta tällä hetkeellä. Yhtiöin osakkeet ovat nousussa ja noussussa ovat myös guaranteed-turnaukset PartyPokerilla. $5,000,000 dollaria, joka on jaossa joka kuukausi, onkin jo kunnioitettava summa ja se on iso raha kenelle tahansa. Summaa ei jaeta yhdessä isossa turnauksessa, joka tekisi tapahtumasta kyllä aika jännittävän. Sen sijaan raha jaetaan useissa pienemmissä turnauksissa.

Tukipikareina toimivat joka sunnuntaina järjestettävät $300,000 guaranteed-turnaukset, jotka houkuttelevat tuhansia pelaajia joka viikko ja jonne voi päästä karsintaturnauksen kautta niinkin pienellä kuin $3. Turnauksen suosio on noussut niin jyrkästi viime kuukausina, että PartyPoker joutui lisäämään neljä uutta karsintaturnausta lauantaille ja sunnuntaille.

Lauantaina järjestettävä $40,000 turnaus on tullut niin suosituksi, että PartyPoker lisäsi vielä $10,000 voittopottiin. Myös $10,000 ja $18,000 guarenteed-turnausten voittopotteja suurennettiin ja ne ovat nyt vastaavasti $13,000 ja $20,000 guaranteed-turnauksia.

PartyPoker.comin tiedottaja kertoi, että on mukavaa, kun $5,000,000 on jaossa tuhansille pelaajille joka kuukausi guaranteed-turnauksissa. Lisäksi karsintaturnaukset WSOP-turnauksiin ovat täydessä vauhdissa ja $50,000 on jaossa joka kuukausi järjestettävissä ilmaisturnauksissa. Myös PartyPokerin kuuluisa Bad Beat Jackpot jatkaa tikittämistä $1,000 tuntivauhdilla ja on tällä hetkellä jo $210,000.

Toim. Huom: Saat 50$ TÄYSIN ILMAISEKSI PartyPokerilla, jos teet uuden pelitilin PokerNewsin kautta.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories