Poker Pro For a Year uutiset

Poker Pro For a Year uutiset 0001

Pokernewsin suurin pokeriliigan palkintopotti, käsittäen henkilökohtaisia sponsorisopimuksia WSOP Main Event, WPT Main Event, EPT Main Event ja Aussie Millions–turnauksiin, yhteensä $50,000 arvoinen – voi olla sinun. Me selitämme, miten.

Liian monet ihmiset ajattelevat, että sen jälkeen kun heiltä jäivät väliin pokeriliigan ensimmäiset turnaukset, he ovat auttamattomasti jääneet jälkeen muista, eivätkä koskaan voi saavuttaa muita. Unohtakaa koko juttu, se ei päde Poker Pro For a Year–pokeriliigaan.

Sen sijaan se jaetaan kuuteen erilliseen liigan, joissa jokaisessa aloitetaan puhtaalta pöydältä. Tällä hetkellä pelataan liigaa, joka on järjestyksessä toinen liiga kuudesta. Selitämme miten voit karsia pääsystä kaikkien liigojen finaaliin, joka järjestetään salaisessa osoitteessa, ja joka lähetetään livenä PokerNews webcast-palvelun kautta.

Palkinnot ovat häkellyttäviä, mutta hämmästyttävästi vain 66 pelaajaa osallistuu tällä hetkellä 2.liigaan. Mikä mahdollisuus läpäistä karsinta ja voittaa yhteensä $50,000 arvoiset sponsorisopimukset vuodelle 2008! Lisäksi osanottajat voivat osallistua kahteen ilmaisturnaukseen kunkin liigan aikana, joissa yhdessä pelataan rahasta ja toisessa on mahtavana palkintona pääsy Main Event-turnaukseen. 2.liigan palkintona on pääsy $15,000 WPT Grand Prix de Paris-turnaukseen!

Poker Pro For a Year-liigaan on pääsy helppo, siellä pelaaminen halpaa ja hauskaa. Voit pelata $10 turnauksia Pacific Pokerilla, joka täytyy ladata PPFAY-nettisivujen kautta (klikkaa tähän), ja kerätä pisteitä tällä tavalla. Lisäksi voit osallistua Global-ilmaisturnauksiin (2.liigassa palkintona siis pääsy $15,000 WPT Paris-turnaukseen) ja kunkin liigan aikana järjestettäviin ilmaisturnauksiin, joissa parhaille jaossa rahapalkinnot.

Muista, että vaivaiset 42 tulevaisuuteen suuntautunutta pelaajaa osallistui 1.liigaan. Yksi heistä pelasi jo Dortmundin EPT-turnauksessa voittamalla 1.liigan Global-ilmaisturnauksen. Toinen pelaajista on rekisteröity Live Finaaliin (joka järjestetään 6.liigan päättymisen jälkeen) ja on mahdollisesti matkalla kohti $50,000 arvoista sponsorisopimusta vuodelle 2008.

2.liigassa, kuten yllä sanottu, pelaa tällä hetkellä vain 66 pelaajaa. Vielä on aikaa liittyä joukkoon. Liiga päättyy vasta 25. päivä huhtikuuta. Global-ilmaisturnaus pääsystä Pariisiin järjestetään 11.päivä toukokuuta. Kaksi hyvää sijoitusta 2.liigan 8. ja 9. turnauksessa ja voit päästä mukaan 25. päivä toukokuuta järjestettävään 2.liigan Global-ilmaisturnaukseen. Hyvä sijoitus finaalissa palkitaan runsailla pisteillä ja voit olla matkalla kohti vuoden lopussa järjestettävää Suurta Finaalia.

On monta tapaa hyötyä tästä PPFAY-pokeriliigasta. Jos sinulta jäi väliin 2.liiga, ei hätää – 3.liiga alkaa heti sen päätyttyä ja sen jälkeen liigat 4., 5. ja 6. Voit pelata niissä kaikissa ja voittaa niin paljon kuin haluat.

Älkää vitkastelko enää ja käyttäkää muiden ihmisten uneliaisuutta hyväksi ja pelatkaa tässä liigassa, jossa on jaossa niin mahtavia palkintoja! Yksinkertaisesti menkää Poker Pro For a Year.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories