Uusi $12,000 WSOP-ilmaisturnaus Everest Pokerissa

Uusi $12,000 WSOP-ilmaisturnaus Everest Pokerissa 0001

PokerNews ja Everest Poker ovat ryhtyneet tekemään yhteistyötä tarjotakseen teille mahdollisuuden voittaa $12,000 WSOP 2007-pakkaus, lisäksi hieman bonusrahaa meidän kuukausittaisissa $1,000-ilmaisturnauksissamme.

PokerNewsissa me haluamme löytää parhaan tavan palkita pelaajiamme ja Everest Pokerissa järjestämme ei yhden, vaan kaksi mahtavaa ilmaisturnausta, johon voit osallistua.

Ensimmäiseksi on vuorossa mahdollisuutenne osallistua suureen tanssiin – vuoden 2007 World Series of Poker! PokerNews ja Everest Poker isännöivät $12,000 Team PokerNews WSOP-ilmaisturnauksen perjantaina 11. toukokuuta klo 16.00EDT. Yksi onnekas pelaaja voittaa paketin, joka sisältää 2007 WSOP Main Event osallistumismaksun, lisäksi 2,000 dollaria käteistä matkustamista ja majoitusta varten. Voittajasta myös tulee osa Team PokerNewsia ja saa lisäetuina Team PokerNewsin vaatetusta ja kauppatavaraa, kutsun Team PokerNewsin tapahtumiin ja mahdollisuuden seurata kehitystä Team PokerNewsin blogissa.

Osallistuakseen tähän uskomattomaan ilmaisturnaukseen, sinun täytyy ladata Everest Poker -linkkiemme kautta ja avata uusi pelitili. Silloin teidän pitää mennä bonusosuuteen ja kirjoittaa bonuskoodi PNEWSWSOP. Sen jälkeen yksinkertaisesti tee talletus ja sinut rekisteröidään automaattisesti turnaukseen (se ilmestyy lobbyyn kuukautta ennen turnauksen alkua).

Jos olet uusi Everest Pokerissa – meillä on vielä yksi lisäbonus sinulle! Me järjestämme 1000 dollarin kuukausittaisen ilmaisturnauksen joka kuun 8. päivänä klo 16.00 EDT. Osallistuakseen näihin ilmaisturnauksiin sinun täytyy rekisteröityä Everest Pokeriin ja tehdä talletus ilmaisturnausta edeltävänä kuukautena. Jos sinulla ei ole Everest Pokerin pelitiliä ja haluat osallistua toukokuun 1000 dollarin ilmaisturnaukseen, sinun täytyy yksinkertaisesti ladata Everest Poker linkkiemme kautta, avata uusi pelitili ja tehdä talletus. Sen jälkeen sinun täytyy kirjoittaa bonuskoodi PN1K0508 ja sinut rekisteröidään automaattisesti 1000 dollarin ilmaisturnaukseen, joka pelataan perjantaina 8. päivä toukokuuta klo 16.00 EDT (20.00 GMT). Voitte silti osallistua myös meidän 12,000 dollarin Team PokerNews WSOP-ilmaisturnaukseemme.

Everest Pokerilla on myös toinen erikoistapahtuma juuri suomalaisille pelaajille. Järjestämme kaksi 150 dollarin ilmaisturnausta kaikille suomalaisille pelaajille. Salasanaa ei tarvita ja kaikki uudet ja vanhat pelaajat Suomesta ovat tervetulleita osallistumaan. Nämä ilmaisturnaukset järjestetään sunnuntaina 8. ja 15. päivä kesäkuuta, molemmat alkavat klo 19.00 (GMT) ja listataan lobbyssa nimellä 'Welcome Finland'.

Me luovutamme yli 300 000 dollaria ilmaisina WSOP-pakkauksina, lisäksi meillä on mahtavia cash-ilmaisturnauksia . Varmistakaa, että lisäätte meidän PokerNewsin ilmaisturnausten sivumme suosikkisivujenne joukkoon, jotta pysyisitte ajan tasalla kaikista uusista tarjouksistamme.

Toim. Huom. Avalanche on tulossa! Karsi pääsystä tähän $1 Million Guaranteed -turnaukseen Everest Pokerilla tänään.

More Stories

Other Stories