Gnuf Poker tarjoaa $12 000 Team PokerNews Freeroll-turnauksen

Gnuf Poker tarjoaa $12 000 Team PokerNews Freeroll-turnauksen 0001

Gnuf Poker ja PokerNews tarjoavat taas pelaajille todella kannattavan tilaisuuden järjestämällä 12 000 dollarin Team PokerNews –ilmaisturnauksen sunnuntaina kesäkuun 3. päivänä klo 13.00 EDT.

Jokaiseen 12 000 dollarin Team PokerNews –ilmaisturnauksen palkintopakettiin kuuluu pääsylippu vuoden 2007 World Series –päätapahtumaan, joka on 10 000 dollarin arvoinen. Sen lisäksi tulee 2000 dollaria käyttörahaa matkoja ja majoitusta varten. World Series –päätapahtuma on maailman suurin pokeriturnaus, ja siihen tulee pelaajia maailman joka kolkalta metsästämään mainetta ja kunniaa pokerissa. Vuoden 2007 World Series –päätapahtumasta arviodaan tulevan suurempi kuin koskaan, ja tämän 12 000 dollarin Team PokerNews -ilmaisturnauksen kautta pelaajat voivat päästä sinne

ilmaiseksi.

On pari asiaa, jotka pelaajien täytyy tehdä voidakseen osallistua tähän Gnuf Pokerin 12 000 dollarin Team PokerNews –ilmaisturnaukseen. Ensin pelaajien täytyy ladata Gnuf Poker koneeseensa PokerNewsin linkkien kautta, ja avata uusi tili. Seuraavaksipelaajien täytyy ansaita vain 100 Gnuf Poker –pistettä ennen torstaita, toukokuun 31. päivää voidakseen osallistua ilmaisturnaukseen. Pelaajat, jotka ovat oikeutettuja osallistumaan, saavat pääsylipun kesäkuun 2. päivään mennessä.

Hyviä uutisia niille Gnuf Poker -pelaajille, jotka ovat jo aikaisemmin kirjautuneet sisään PokerNewsin kautta: te kaikki voitte osallistua tähän ilmaisturnaukseen, kunhan muut ilmoittautumisehdot täyttyvät. Pitäkää siis kiirettä ja varmistakaa osallistumisenne tähän sensaatiomaiseen Gnuf Pokerin 12 000 dollarin Team PokerNews

–ilmaisturnaukseen.

Toim. huom. : Gnuf Poker tarjoaa PokerNewsin pelaajille lisäksi erityisen 100 % ensitalletusbonuksen $500 saakka. Kirjaudu sisään tänään ja käytä hyväksesi tämä mahtava tarjous.

More Stories

Other Stories