Hanki nyt osallistumisoikeus Pacific Pokerin $12 000 Team PokerNews ilmaisturnaukseen

Hanki nyt osallistumisoikeus Pacific Pokerin $12 000 Team PokerNews ilmaisturnaukseen 0001

PokerNews jatkaa mahtavien ilmaisturnausten ja erinomaisten palkintopakettienvyörytystä: se on yhdistänyt voimansa Pacific Pokerin kanssa ja tarjoaa 12 000 dollarin Team PokerNews –ilmaisturnauksen, joka järjestetään lauantaina 9. kesäkuuta klo 17.00 EDT. Pacific Poker isännöi myös kaikkia PokerProForAYear –liigan turnauksia ja tapahtumia, joten tässä on hyvä tilaisuus tulla mukaan PokerProForAYear –liigaan.

Jokaisen 12 000 dollarin Team PokerNews –ilmaisturnauksen onnellinen voittaja saa pääsylipun vuoden 2007 World Series –päätapahtumaan Las Vegasissa. Palkintopakettiin kuuluu myös 2000 dollaria matkoja ja majoitusta varten. Lisäksi jokainen voittaja pääsee Team PokerNews –tiimiin ja saa tiimituotteita sekä kutsun kaikkiin Team PokerNews –tapahtumiin. Tämä on huipputilaisuus päästä osallistumaan WSOP:hen , ja freerollin hinnalla se ei voisi olla helpompaa.

Vaikka kysymyksessä onkin ilmaisturnaus, pelaajien täytyy täyttää tietyt vaatimukset voidakseen osallistua turnaukseen. Ensinnäkin, turnaus on tarkoitettu vain PokerNewsin pelaajille, joten pelaajien täytyy ladata Pacific Poker koneeseensa PokerNewsin kautta, ja avata uusi tili. Toiseksi, pelaajien tulee tehdä vähintään 50 dollarin talletus ja ansaita 200 Pacific Poker –pistettä ennen lauantaita kesäkuun 5. päivää.

Tähän ilmaisturnaukseen kannattaa osallistua toisestakin syystä: Osallistumalla tähän 12 000 dollarin Team PokerNews WSOP –ilmaisturnaukseen ansaitset Pacific Poker –pisteitä, jotka lasketaan hyväksesi myös PokerProForAYear –kisassa. Tämä vuoden kestävä liiga huipentuu turnaukseen, jossa pääpalkintona on pääsylippu neljään suureen pokeriturnaukseen vuonna 2008. Palkinnon arvo on yhteensä yli 50 000 dollaria.

Hyviä uutisia niille Pacific Pokerin pelaajille, jotka ovat kirjautuneet sisään PokerNewsin kautta jo aikaisemmin: te voitte myös osallistua tähän ilmaisturnaukseen, kunhan muut vaatimukset täyttyvät ( 50 dollarin vähimmäistalletus sekä 200 ansaittua Pacific Poker –pistettä ennen kesäkuun 5. päivää). Pitäkää siis kiirettä voidaksenne osallistua tähän uskomattomaan ilmaisturnaukseen!

Toim. huom. : Kirjaudu sisään Pacific Poker-sivustolle PokerNewsin kautta tänään ja hanki itsellesi avokätinen 60 prosentin ensitalletusbonus 100 dollariin saakka.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories