888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

MANSION ja Team PokerNews takaavat kahdeksan WSOP-pakettia päivässä!

MANSION ja Team PokerNews takaavat kahdeksan WSOP-pakettia päivässä! 0001

Vain yhden viikon ajaksi MANSIONin jokapäiväinen 100 000 dollarin takuupottiturnaus muutetaan MANSION Team PokerNews pääturnauksen satelliitiksi – kahdeksan 12 500 dollarin palkintopakettia taataan joka päiväksi!

Toukokuun 21.ja 27. päivien välisenä aikana MANSIONin suosittu päivittäinen 100 000 dollarin takuupottiturnaus muuttuu MANSION Team PokerNews pääturnauksen satelliitiksi. Osallistumismaksu säilyy samana ja aika on sama, mutta 100 000 dollarin käteistakuupotin sijasta taataan kahdeksan 12 500 dollarin World Series pääturnauksen pakettia joka päivä koko viikon ajan. Eli ainakin 56 pelaajaa voittaa

ilmaisen matkan Las Vegasiin MANSIONin ja Team PokerNewsin ansiosta!

Jokaiseen palkintopakettiin kuuluu pääsylippu 10 000 dollarin No Limit Holdem pääturnaukseen heinäkuussa Las Vegasissa, sekä käteistä kuluja ja matkoja varten. Jokainen palkintopaketin voittava pelaaja pääsee myös Team PokerNews –tiimiin, johon sisältyy monia etuja kuten asiakaslahjoja, kutsuja yksityisiin tiimitapahtumiin sekä mahdollisuus päivittää menestymisensä turnauspöydistä Team PokerNews –blogiin.

Tämä hämmästyttävä kampanja on avoinna kaikille pelaajille, ja se kestää maanantaista toukokuun 21. päivästä sunnuntaihin toukokuun 27. päivään. Jokaisessa turnauksessa osallistumismaksu on 100 dollaria, ja päivittäisten karsintaturnausten maksut alkavat 10 dollarista. MANSION Team PokerNews pääturnauksen satelliitti alkaa

klo 11.00 GMT maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin, ja klo 20.00 GMT tiistaisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.

MANSION ja Team PokerNews järjestävät lisäksi ylimääräisen 12 000 dollarin pääturnauksen satelliitin lauantaina 26. toukokuuta klo 21.00 GMT. Tämäkin turnaus on avoin kaikille pelaajille, ja voittaja saa 12 000 dollarin World Series pääturnauksen palkintopaketin, joka tulee entisen palkintorahaston päälle.Osallistumismaksu tähän turnaukseen on vain 50 dollaria, pelin alussa saa 5000 pelimerkkiä ja tasot kestävät 15 minuuttia. Tämä on todella uskomaton tilaisuus Las Vegasiin pyrkiville pelaajille.

MANSION on tähän mennessä jakanut jo yli 5 miljoonaa dollaria overlayna 100 000 dollarin takuupottiturnauksissaan, joten pidä huolta siitä, että olet mukana MANSION Team PokerNews satelliittiturnausten sarjassa ja käytä tilaisuus hyväksesi!

Toim. huom. : Haluatko saada jokapäiväisen osuutesi 100 000 dollarista? Kirjaudu sisään MANSIONiin tänään.

More Stories

Mitä ajattelet nyt?