Osallistu WSOP –turnaukseen ilmaiseksi Wingows Pokerin ja PokerNewsin kanssa!

Osallistu WSOP –turnaukseen ilmaiseksi Wingows Pokerin ja PokerNewsin kanssa! 0001

PokerNews ja Wingows Poker tarjoavat mahdollisuuden voittaa 12 000 dollarin WSOP 2007 Freeroll –turnauksen, sekä hankkia 999 %, jopa 999 dollaria bonusta!

Wingows Poker ja PokerNews kutsuvat sinut Wingows Pokerin 12 000 dollarin Team PokerNews WSOP 2007 Freeroll –turnaukseen, joka pidetään sunnuntaina 13. toukokuuta klo 14.00 EDT. Turnauksen voittaja saa 12 000 dollarin palkintopaketin, johon sisältyy pääsylippu WSOP päätapahtumaan Las Vegasissa, sekä 2000 dollaria matkoja, majoitusta ja käteismenoja varten.

Voidaksesi osallistua sinun tarvitsee vain ladata koneeseesi Wingows Pokerin ohjelma PokerNewsin kautta ja avata uusi tili. Sitten sinun täytyy vain ansaita 200 Wingows Poker –pistettä ennen lauantaita, toukokuun 12. päivää. Pelaajat, jotka täyttävät osallistumisehdot, voivat rekisteröityä freerollia varten pian aikarajan jälkeen. Wingows pokerin 12 000 dollarin Team PokerNews Freeroll –turnauksessa on lisäksi mahtava rakenne – pelaajat saavat aloituksessa 5000 pelimerkkiä ja tasot kestävät 15 minuuttia. Tähän freeroll –turnaukseen voivat osallistua myös kaikki entiset Wingows Pokerin pelaajat, jotka ovat rekisteröityneet PokerNewsin kautta, kunhan he saavat ajoissa kokoon vaaditut pisteet.

Eikä siinä kaikki. Wingows Poker tarjoaa kaikille uusille PokerNewsin kautta rekisteröityville jäsenilleen erikoisbonuksen. Sinun tarvitsee vain mainita bonuskoodi, pnews, ja Wingows tarjoaa sensaatiomaisen 999 %, jopa 999 dollarin bonuksen ensitalletuksellesi. Voiko olla helpompaa? Sinun tarvitsee vain ansaita 125 Wingows Poker –pistettä jokaista viittä bonusdollaria kohti, eikä bonus koskaan vanhene.

Myös amerikkalaiset pelaajat voivat pelata Wingowsin sivuilla, missä pelaajat joka puolelta maailmaa voivat pelata keskenään, ja nauttia palveluista omalla kielellään.

Jos haluat saada tarkemmat tiedot tästä ja monista muista upeista

bonusmahdollisuuksista, sekä lisätietoja Freerollista, lue Special PokerNews Freerolls –sivumme. Kuka tietää, sinäkin voit olla matkalla vuoden 2007 WSOP päätapahtumaan!

Toim. huom.: Haluaisitko jotain ilmaiseksi? Liity Wingows Pokeriin tänään ja saat 5 dollaria turnausrahaa – ilman ensitalletusta!

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories