PokerNews ja Bluff Media tarjoavat yksinoikeudella WSOP:n reaaliaikaisen tulospalvelun

PokerNews ja Bluff Media tarjoavat yksinoikeudella WSOP:n reaaliaikaisen tulospalvelun 0001

PokerNews ilmoitti solmineensa sopimuksen Bluff Media, LCC:n kanssa World Series of Poker turnauksen reaaliaikaisen seurannan ja tulospalvelun järjestämisestä. Sopimus kattaa kaikkien varsinaisen WSOP:n turnauksien lisäksi myöhemmät WSOP Circuit –turnaukset sekä muut WSOP-tuotemerkin tapahtumat. PokerNews tarjoaa reaaliaikaiset pelikohtaiset selostukset pöydistä sekä tulospalvelun www.WorldSeriessofPoker.com -sivustolle. Tiedot julkaistaan myös täällä PokerNewsin sivuilla.

PokerNewsin pääjohtaja Damon Rasheed kommentoi sopimusta: " Olemme ylpeitä voidessamme tuottaa yhdessä Bluff Median kanssa parhaan uutisoinnin mikä koskaan on nähty World Series of Pokerista. Odotamme innolla pääsevämme selostamaan pokerin huipputapahtumia. Pokerifanit voivat luottaa siihen, että he näkevät kaiken juuri

silloin kun se tapahtuu."

Sopimuksen syntyyn vaikutti ratkaisevasti PokerNewsin uusi live reporting -ohjelmisto, joka otettiin käyttöön tammikuussa. PokerNewsin suorat lähetykset ovat jo saavuttaneet suurta suosiota, ja ne saavat varmasti laajemman yleisön WSOP/Bluff –sopimuksen myötä. PokerNews, joka on jo nimitetty Aussi Millions -tapahtuman viralliseksi mediayhteistyökumppaniksi, on käyttänyt uutta live-reporting -ominaisuutta jo useissa tärkeissä turnauksissa tänä vuonna.

Uutisoinnin on tarkoitus täydentää Bluff Median omia laajakaistalähetyksiä sekä suoratoisto- ja reaaliaikaista sisältöä. Bluff median varatoimitusjohtaja Nick Geber totesi: "Olemme innoissamme, kun voimme yhdessä PokerNewsin kanssa tuottaa tämän alan parhaan uutisoinnin kaikille maailman pokerifaneille. PokerNewsin alansa huippuosaamista edustavat turnausselostukset täydentävät juuri sopivasti ylittämätöntä video-, radio- ja nettiuutisointiamme pokerin tärkeimmistä tapahtumista." Suoran tuloslaskennan, pöytätapahtumien seurannan ja viideopätkien lisäksi PokerNews lupaa hoitaa lähes reaaliaikaisen kansainvälisen seurannan WSOP:stä, jollaista ei ole aiemmin nähty. Suurin osa PokerNewsin 23 ei-englanninkielisestä sivustoista toimittaa käännökset suorista raporteista lähes reaaliajassa. Pokerinpelaajat joka puolella maailmaa voivat näin pysytellä WSOP:n viimeisimpien tapahtumien tasalla.

"PokerNewsin vahvuutena ovat juuri maailmanlaajuiset nettisivumme useilla eri kielillä" sanoi John Caldwell, PokerNews.com:in päätoimittaja. "WSOP:n uutisointi niin monilla kielillä on valtava tehtävä, ja me työskentelemme keskeytyksettä toimittajiemme kanssa joka puolella maailmaa voidaksemme hoitaa WSOP:n uutisoinnin ennennäkemättömän tasokkaasti. Pokeri on maailmanlaajuinen peli, ja me aiomme olla edelläkävijöitä hoitaessamme suoran uutisoinnin useilla eri kielillä ensimmäistä

kertaa maailmassa."

Mitä ajattelet nyt?

Register to leave a comment

More Stories

Other Stories