888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerProForAYear Series3 - $500 takuupottiturnaukset!

PokerProForAYear Series3 - $500 takuupottiturnaukset! 0001

PokerProForAYear-kilpailun Series 3 on juuri alkanut ja tarjoamme vieläkin enemmän mahtavia palkintoja takaamalla kaikille $10+1-turnauksille $500 potin, lisäksi järjestämme $500 ilmaisturnauksen ja $12,000 Global ilmaisturnauksen.

Tietysti, kaiken tämän lisäksi on vielä Pääpalkinto, joka saa kenet tahansa pelaajan virnistämään mielihyvästä. Tämän vuodenpituisen kilpailun Pääpalkinnon voittajasta tulee PokerProForAYear vuonna 2008. Se tarkoittaa henkilökohtaista sponsorisopimusta, joka sisältää pääsyn neljään isoon turnaukseen, lisäksi kustannetaan kaikki matkustus- ja majoituskulut. Tämän pakkauksen arvo on $50,000 eli ei ihme, että kilpailu käy kuumana.

Ikään kuin Pääpalkinto ei vielä riittäisi, me päätettiin taata $500 potti kaikkiin seitsemään $10+1 turnaukseen. MeRock voitti äskettäin Series 1 ensimmäisen turnauksen ja sai voitostaan $250, lisäksi 500 pistettä Series 3 kilpailuun ja kokonaiskilpailuun.

Series 3 sisältää myös kahta mahtavaa ilmaisturnausta. Toukokuun 23. päivä järjestetään $500 ilmaisturnaus ja vain kaksi viikkoa sen jälkeen, kesäkuun 9. päivä, $12,000 WSOP Global ilmaisturnaus.

Eli siis mitä, $12,000 Global WSOP ilmaisturnaus? Se tarkoittaa pääsyä WSOP Main Event turnaukseen ja $2,000 matkustus- ja majoituskuluihin. Eli voit voittaa pääsyn WSOP Main Event turnaukseen ja mahdollisesti myös Pääpalkinnon vuoden lopussa ja sinusta voi tulla PokerProForaYear vuonna 2008.

Jos haluat pelata tässä hämmästyttävässä Global ilmaisturnauksessa, sinun täytyy tallettaa $50 tai enemmän ja ansaita 200 Pacific Pokerin pistettä. Kaikki vaatimukset pitäisi suorittaa ennen kesäkuun 5. päivää.

Toim.Huom. Pacific Poker on ainoa paikka jossa voit osallistua tähän erinomaiseen kilpailuun. Kaikki PokerProForAYear tapahtumat ja kilpailut järjestetään Pacific Pokerilla ja on tarkoitettu vain niille pelaajille, jotka ovat liittyneet PokerNewsin tai PokerProForAYear kautta eli varmista, että lataat Pacific Pokerin PokerNewsin linkkien kautta ja aloitat pelaamisen nyt heti.

More Stories

Mitä ajattelet nyt?