PokerProForAYear – tule mukaan 3. sarjaan nyt

PokerProForAYear – tule mukaan 3. sarjaan nyt 0001

Mahtava vuoden kestävä PokerProForAYear –kilpailu on jo hyvässä vauhdissa, mutta mukaan pääsee milloin vain. Ja kun 3. sarjan kaikki turnaukset ovat 500 dollarin takuupottiturnauksia, nyt kannattaa ryhtyä pelaamaan!

PokerProForAYear jyrää eteenpäin, ja pian ollaan 3. sarjan puolivälissä. On kuitenkin todella monta hyvää syytä tulla vielä kilpailuun mukaan, ja voit päästä pelaamaan 50 000 dollarin pääpalkinnosta!

Meidän 500 dollarin takuupottiturnauksemme on todella huomattu, sillä 3. sarjan 1. kierrokselle oli 28 pelaajaa jonossa. 500 liigapistettä sekä 250 dollaria menivät MeRockille, joka miltei ylsi peräkkäiseen voittoon 2. kierroksella. Hän päätyi lopulta viidenneksi, kun Mobay vei voiton 19 pelaajan joukosta.

3. sarjaa johtaa kirkkaasti kassike, jota on ollut mahdoton pysäyttää. "Kassike" voitti 1. sarjan maailmanlaajuisen ilmaisturnauksen, ja sai pääsylipun European Poker Tour –turnaukseen Dortmundissa. Lisäksi hän pääsi 2. sarjan finaaliin.

Kokonaistulostaulukossa kassike johtaa myös selvästi, joten hän voi hyvinkin päätyä PokerProForAYear –liigamme finaalipöytään.

Muista, että on useita tapoja päästä vuoden lopulla PokerProForAYear-finaalipöytään, jossa yksi pelaaja voittaa 50 000 dollarin pääpalkinnon ja saa Vuoden 2008 PokerProForAYear –tittelin! Voit voittaa sarjafinaalin, päätyä kokonaistulostaulukon kärkeen, tai saada paikkasi vuoden lopulla järjestettävään Top 100 Kokonaistulostaulukko -ilmaisturnaukseen, josta kolme parasta pääsee finaaliin! Tällä hetkellä 80 pisteellä pääsee kokonaistulostaulukon sadan parhaan joukkoon – ei ole siis koskaan liian myöhäistä tulla peliin mukaan!

Jos tarvitset vielä lisää kannustimia, älä unohda 3. sarjan upeita

ilmaisturnauksiamme. Toukokuun 23. päivänä klo 6.00 EDT (10.00 GMT) järjestetään 500 dollarin ilmaisturnaus, johon päästäkseen tarvitsee vain tehdä talletus neljän turnauksen alkamista edeltävän päivän aikana. Lisäksi on mahtava 12 000 dollarin WSOP Global –ilmaisturnaus kesäkuun 9. päivänä klo 17.00 EDT (21.00 GMT). Voidaksesi osallistua tähän ilmaisturnaukseen sinun täytyy tehdä vähintään 50 dollarin talletus ja ansaita 200 Pacific Poker –pistettä ennen kesäkuun 5. päivää.

Muista, että kaikki PokerProForAYear –liigan turnaukset ja freerollit on tarkoitettu ainoastaan pelaajille, jotka kirjautuvat Pacific Pokeriin sisään PokerNewsin tai PokerProForAYear-sivustojen kautta, joten pelit ovat todella tuottoisia!

Jos luotat onneesi, uskot sopivasi parhaiden pelaajien joukkoon ja ehkä voittavasi vuoden 2008 PokerProForAYear –tittelin, kirjaudu sisään tänään PokerProForAYear –sivustoille, ja ala ansaita liigapisteitä. Voit näkyä tulostaulukolla jo hyvinkin pian.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories