Roy "The Boy" Brindley voitti Betfair Poker Masters of Europe –turnauksen

Roy "The Boy" Brindley voitti Betfair Poker Masters of Europe –turnauksen 0001

PokerNewsin hyvä ystävä Roy "The Boy" Brindley on voittanut Betfair Poker Masters of Europe –turnauksen. Roy sai hengen päälle ja selvisi tähtien kansoittaman finaalipöydän voittajaksi tänään iltapäivällä. Jos finaalipöydässä istuvat Roy Brindley, Tony G. ja Ram Vaswani, luvassa on varsinaista ilotulitusta. Betfair Poker Masters of Europe –turnaus nähdään Isossa –Britanniassa Sky Sports

–kanavalla toukokuun 29. päivänä, ja luvassa on todella jännittävää katseltavaa! Erityisesti irlantilaisen ammattilaisen Brindleyn ihailijoille.

Brindley selvisi turnauksen voittajaksi aiemmin tänään ja nousi pöydästä 120 000 dollaria rikkaampana. William Thornson tarjosi Roylle hyvän vastuksen loppuun saakka, kun nämä kaksi taistelivat pitkään heads up –tilanteessa tässä erinomaisessa turnauksessa. Brindleyn täytyi vain tyytyä siihen, että hänen ässäparinsa hävisi

riverissä , mutta lähes kahden tunnin pelin jälkeen Thornson pisti kaikki merkkinsä peliin J-K:lla. Brindley maksoi lyönnin ja hänen A–7 :sta tuli voittoisa kahden parin käsi ( ässät ja 9:t) jo ennen riveriä .

Brindley kertoi: " Pääsin siihen tilaan, että todella nautin pelaamisesta välittämättä siitä voittaisinko vai häviäisinkö. Tämä on ensimmäinen televisioitava turnaus, jonka olen voittanut viiteen vuoteen. Se merkitsee minulle todella paljon. Varsinkin taloudellisesti, nyt kun meillä on vauvakin."

Internetin kautta turnaukseen selvinneet Steve Cordy ja Richard Collier tiputettiin jo alkuvaiheessa, samoin kuin Hendon Mobster Ram Vaswani.

Tony G. jatkoi samalla linjalla kuin viime aikoina ja lahjoitti voittonsa hyväntekeväisyyteen. Tony selvisi kunnioitettavasti kolmanneksi ja sai 36 000 dollaria. Voittorahan tasaavat The Princes Trust ja liettualainen hyväntekeväisyysjärjestö Bedu Turgus, joka auttaa äärimmäisessä köyhyydessä eläviä ihmisiä. Näyttää siltä, ettei "Pokerin Paha Poika" olekaan niin paha.

Tämä oli kuitenkin tuoreen isän, Brindleyn, päivä. Unettomat yöt ja vaipanvaihdot odottavat ystävällistä irlantilaista. Eiköhän 120 000 dollaria vähän helpota oloa, Roy!

Toim. Huom. : Suuntaa Betfair Poker -sivustoille ja saat uutena pelaajana uskomattoman $1000 bonuksen.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories